pr_clanok
28. apr 2017
470 

Do plaviek so zdravou a pevnou pokožkou

Už za pár týždňov nás čakajú slnečné dni, a teda obdobie ako stvorené na opaľovanie sa pri bazéne alebo vonkajšie posedenie s priateľmi. Na prvý pohľad pohodové chvíľky však môže ľahko skomplikovať zlý pocit z nedobre vyzerajúcej pokožky, o ktorú ste sa počas zimy nemali priestor dostatočne starať. Premýšľate, čo všetko by ste museli urobiť, aby vaša pokožka bola opäť zdravá, výborne vyzerajúca a vy ste sa cítili nielen v plavkách opäť skvele? Riešenie je pomerne jednoduché.

Rady si ľahnete počas slnečného víkendu k bazénu, alebo trávite celé dni dovolenky pri priezračnom mori? Obe varianty k letnému obdobiu neodmysliteľne patria a takmer všetky si jednu z nich pravidelne doprajeme. Problém môže nastať v okamihu, keď máte vyraziť von v plavkách, a pritom nie ste úplne spokojná so vzhľadom svojej pokožky. Veľmi rýchlo sa tak môžete začať cítiť nepríjemne.

Navyše, málokto sa svojej pokožke venuje pravidelne a dáva jej takú starostlivosť, akú si zaslúži. Najmä počas zimného obdobia neostáva veľa času na hydratáciu

a celková starostlivosť sa odkladá až do fázy, kedy to už "má zmysel". Teda na obdobie sparných letných dní, kedy odkrývame väčšinu svojho tela.

Nevyzerá vaša pokožka po zime zdravo a nie je dostatočne pevná a pružná? Existuje našťastie ľahko dostupné riešenie, ktoré za pomerne krátku dobu pomôže vašej pleti dostať sa opäť do dobrej kondície. Značka Lactovit pre tieto účely vyvinula špeciálne spevňujúce telové mlieko s čistým kofeínom (MOC - 5,88€) ktoré účinne pôsobia na pokožku celého tela. Už od prvej aplikácie je pleť viditeľne pevnejšia, žiarivejšia a má celkovo zdravší vzhľad. Jedná sa o absolútnu novinku na trhu, ktorá je svojím inovatívnym zložením hitom nadchádzajúceho leta.

Nové telové mlieko Lactovit okrem kofeínu obsahuje tiež unikátne mikrokapsule LACTOSOMAS, ktoré v sebe nesú všetky účinné zložky mlieka - od proteínov, vitamínov, až po minerály. Vďaka štruktúre mikrokapsúl pôsobí pokožke prospešné látky cielene presne tam, kde je to najviac potrebné. Ak budete používať spevňujúce telové mlieko pravidelne, za veľmi krátku dobu docielite viditeľne hebkejšiu, hladšiu a pevnejšiu pleť.

Ak si stále neviete rady s tým, ako dopriať svojej pleti adekvátnu starostlivosť, vyskúšajte nové spevňujúce telové mlieko Lactovit. S minimálnym úsilím a počas krátkeho času rapídne zlepšíte kvalitu svojej pokožky a v plavkách alebo šortkách sa opäť budete cítiť dobre. Dostupné je vo väčšine bežných drogérií v praktickom balení s pumpičkou.