pr_clanok
21. apr 2022
22 

Fotografie v štýlových rámoch dodajú vášmu bytu nový rozmer

Pre mnohých z nás je miesto kde bývame zároveň aj našim domovom. No aby sme z našich bytov a rodinných domov urobili skutočné domovy, kde sa cítime príjemne a kde sa radi vraciame z práce, je k tomu potrebné čosi viac ako iba vlastniť obytný priestor. Kúpou bytu sme urobili mnohí iba prvý krok na ceste za vytvorením našich útulných domovov. Tento náš blízky vzťah k nášmu obydliu sa formuje dlhší čas, no existujú možnosti ako môžeme svoj byt zútulniť. 

Samozrejme, že po nasťahovaní do našich nových priestorov sa okamžite začína so zariaďovaním bytu nábytkom, poličkami, kuchynskou linkou či sedacou súpravou. Zavesenie záclon a inštalácia vhodného osvetlenia je našim ďalším krokom k vysnívanému novému domovu. Ale často cítime, že to stále nie je ono. Niečo tomu novému bytu, aj keď luxusne a štýlovo zariadenému, stále chýba. Až keď začneme vešať na steny alebo ukladať na police prvé rámy s fotografiami, až vtedy začíname cítiť, že sme skutočne doma.

Rámy pre Vás a Vašu rodinu

Takéto fotografie, ktoré dokážu oživiť celý obytný priestor, sú zhmotnením našich spomienok a nezabudnuteľných zážitkov. Iné nám pripomínajú našich rodinných príslušníkov alebo blízkych priateľov. A tieto zážitky z fotografií zaplavujú svojou energiou celú našu domácnosť a my vôbec nemáme pocit, že sme v novom neznámom prostredí. Svoj význam pri výzdobe nášho obydlia fotografiami tak majú nielen naše samotné zhmotnené spomienky, ale aj rámy fotografií, v ktorých sú umiestnené.

Krása v prirodzenosti dreva a v jeho kvalite

Pri výbere rámov veľmi často zohráva úlohu naše individuálne cítenie k jednotlivým materiálom a štýlom týchto nepostrádateľných súčastí našich fotografií. Niekto má rád drevo, iní preferujú kovové rámy. Preto pri výbere je vhodné nakupovať v obchode, kde je široká ponuka a kde môžeme porovnávať jednotlivé materiály a samozrejme aj ceny týchto produktov. Ak sa totiž rozhodnete, že svoje obydlie osviežite väčším množstvom fotografií v kvalitných rámoch, tak celková cena minutá za rámy je tiež veľmi dôležitá.

Dnes sa môžete stretnúť s veľmi zaujímavou ponukou rámov rôznych materiálov a rozmerov v eshope Desenio.

Veľmi obľúbené drevené rámy sa ponúkajú v čiernom a bielom prevedení. Ak je vášmu cíteniu blízke neošetrené prírodné drevo, určite uvítate rámy z masívneho dubového dreva, ktoré sú vhodné takmer do všetkých priestorov. Svojou prírodnou krásou drevené dubové rámy vnesú do vašej domácnosti kúsok nefalšovanej prírody, takže sa ich energia synergicky prepojí s vloženou   fotografiou.

 Ak ale máte radi moderné vychytávky a novinky, je pre vás určený rám Moebe. Ide o konštrukčne veľmi zaujímavý kúsok, ktorý pozostáva z: 

  • dvoch tabuliek akrylového skla
  • štyroch voľných strán rámu
  • jednej gumičky 

Do tabúľ akrylového skla môžete vložiť nielen fotografie, ale aj vysušené kvety alebo pohľadnice, pričom vôbec nezáleží aké sú ich rozmery. Čiernou gumičkou celý rám stabilizujte a môžete ho pomocou tejto gumičky aj okamžite zavesiť na stenu. 

Takže ak chcete svoj byt osviežiť trebárs o vysušené listy alebo kvety, ktoré ste si doniesli z vašej romantickej prechádzky, rámy MOEBE vám umožnia ich uchovanie a umiestnenie na stenu. Aj tieto rámy sú k dispozícií v rôznych veľkostiach a materiálových prevedeniach. Ak si pomocou tohto rámu zavesíte na stenu viac veľkých fotografií formátu A4, z výsledného efektu budete naozaj nadšení.  

Začni písať komentár...

Odošli