pr_clanok
16. jún 2021
612 

Hľadáte najlepších parťákov pre deti na leto?

Tie najlepšie hračky by mali spĺňať niekoľko funkcií – mali by byť vyrobené z príjemného materiálu, ktorý nijako neškodí zdraviu. Mali by byť zábavné a zároveň praktické, v ideálnom prípade aj náučné. Našli sme najlepších spoločníkov na leto pre deti, ale aj pre dospelých. 

Vieme, že deti majú často problém zaspať a potme sa necítia v bezpečí. Obzvlášť u tých, ktoré už nespia s rodičmi, je veľmi dôležité nabudiť pocit bezpečia a istoty. S tým vedia pomôcť niektoré hračky. Najmä tie maznavé, jemné, ktoré sa dobre objímajú a pomôžu deťom uvoľniť sa.

Poznáte náladové sovy Hoo-Hoo od Dormeo? Sovičky zobrali svet útokom pred pár mesiacmi a už stihli uchvátiť srdcia tisícok detí aj dospelákov. Milujeme ich, pretože sú to skvelí jemnučkí a mäkučkí plyšoví kamaráti, vytvárajú pocit bezpečia, poslúžia aj prakticky - a navyše, pomáhajú drobcom s rozpoznávaním a spracovaním nálad a emócií.

Približne 30 cm vysoké plyšové sovy s milým výrazom, vyrobené z jemnučkého materiálu, v sebe ukrývajú rovnako príjemnú prikrývku, takže keď sa dieťa dohrá, môže sovu využiť ako vankúš a deku zároveň. A netreba sa za nič hanbiť, takýmto darčekom z lásky nepohrdnú ani dospelí. Kto by sa občas nerád pritúlil?

Súčasťou vývoja detí a učenia sa je aj správne chápanie ľudských emócií. Do rodiny Dormeo patrí niekoľko sov v rôznych farbách, ktoré pomôžu deťom naučiť sa rozpoznávať jednotlivé ľudské nálady a spracovať ich. Sovy pomáhajú dieťaťu preskúmať svet zábavným spôsobom a z bezpečného prostredia. Čo to znamená byť sebavedomý alebo hanblivý? A ako jednotlivé emócie spoznať? To všetko sa drobci naučia. Vyberte si sovu, ktorá Vaše dieťa najviac inšpiruje: vytešená, znudená, vystrašená, šťastná, nezbedná, smutná, múdra a hanblivá, alebo párik sov. Všetky sú vo veselých farbách, vyrobené z jemného flísu s výplňou z mikrovlákien Wellsleep, ktorá sa používa pri vankúšoch, a sú prateľné v práčke.

Najlepší spoločníci na leto

Deti milujú leto. Prázdniny sú tu, slnko svieti a môžu sa tešiť na kopce zmrzliny a kúpanie sa vo vode či rôznu zábavu a odpočinok na výletoch. Spolu s teplými slnečnými lúčmi prileteli aj nové letné sovy s praktickou osuškou vo vnútri. Špeciálna letná edícia ponúka okrem plyšovej mäkučkej hračky aj praktické využitie v podobe vankúša na opretie a plážovej osušky. Je ideálna na cesty do auta, víkendovú chatu, výlety k vode, ale aj na piknik v parku či na záhrade. Spoznajte nových členov sovej rodiny – vytešenú dúhovú sovu Yuppi-Hoo a znudenú sivú Dully-Hoo. Pomôžu deťom nabudiť zvedavosť pre nové letné dobrodružstvá a nadchnúť sa z každej maličkosti. S týmito parťákmi sa nebudú nudiť celé leto. Pokiaľ Váš potomok cestuje na tábor alebo potrebuje menšieho kamaráta do ruksaku so sebou, pribaľte mu mini verziu náladových sovičiek a hurá na dobrodružstvá!

Začni písať komentár...

Odošli