pr_clanok
30. jan 2017
439 

Kam vezmete deti v sobotu 11. februára? Príďte do Borov zažiť úžasný detský festival zdravia, vzdelávania a zábavy

Čo tak stráviť inšpiratívny deň, počas ktorého sa zabavíte, zašportujete a niečo sa aj naučíte? To je presne sobota 11. február od 10:00 do 19:00 v Bory Mall, kde zažije premiéru veľký Telekom detský festival určený deťom, ale aj ich rodičom.

Má moje dieťa dostatok pohybu? Nechodí priveľmi neskoro spať? Ako dohliadnuť na jeho zdravotný stav a reagovať v prípade zdravotných ťažkostí? Nechať ho hrať počítačové hry? Ak áno, ako dlho? 

Príďte sa informovať, nechať inšpirovať alebo skrátka sa len zabaviť.  Pretože okrem špeciálnych edukačných a zdravotných zón na vás v neposlednom rade čaká obrovské množstvo zábavy. Môžete sa tešiť na svet rozprávkový, kúzelný, hravý a tak trošku aj „neposlušný“.   

Áno, príde aj Neposlušník Miro Jaroš. Kohútik Ťuki pre vás otvorí dvere a nechá vás nazrieť do rozprávkového sveta. Okrem obľúbených rozprávkových postavičiek z Ťuki TV sa vám predstaví aj muzikál Ľadové kráľovstvo s Elsou a Anou a  samozrejme aj s Olafom. Chýbať nebudú na autogramiáde ani hokejisti Slovana Bratislava.

V interaktívnej Telekom zóne a taktiež v Telekom predajni si prídu na svoje nielen malí, ale i veľkí nadšenci Xbox hier. Určite sa každý tatino rád „obetuje“ a s ratolesťami si zahrá nejakú zaujímavú pohybovú hru. Maminy sa rovnako môžu s deťmi zabaviť, či vyskúšať si ovládanie hier pomocou pohybových gest napríklad pri tanci. Počas dňa sa bude konať niekoľko herných súťaží.

Komu sa nepodarí získať odmenu v jednej z Fun zón, určite to vyjde v bohatej tombole o bicykel, tablety, ale aj telefóny.

6 atraktívnych zón pre každého

Zóna zdravia

Nechajte si na úvod zdiagnostikovať základné parametre ľudského tela a prekonzultujte svoj zdravotný stav s lekármi. Navyše sa môžete nechať inšpirovať a priučiť sa, ako si pripraviť zdravé jedlo a maškrty.

Zóna športu

Pripravené sú zábavné cvičenia a opičie dráhy s Be Cool Sport Kids Academy.

Oddychová zóna s Ťuki TV

Presne pre tento účel je tu zóna Rozprávok s Ťuki TV. Okrem príjemného čítania náučných rozprávok na vás čakajú aj kreatívne dielničky a kreslenie v téme rozprávky. 

Hráčska zóna Telekom

V interaktívnej Telekom zóne a taktiež v Telekom predajni si prídu na svoje nadšenci Xbox hier. Počas dňa sa bude konať niekoľko herných súťaží.

Zóna zábavy

Tu môžete stretnúť Šaša Ľuboša a jeho bláznovstvá, ako aj kúzelníka Šestáka so svojou jedinečnou magickou šou.  

Zóna vzdelávania s Kozmixom

Vzdelávací portál Kozmix pomôže deťom prelúskať učivo prvého stupňa ľahko a zábavne. Budete mať jedinečnú možnosť tento spôsob vzdelávania vyskúšať na vlastnej koži.