pr_clanok
2. máj 2022
2439 

KDE SA SKONČÍ VESELÁ VANDROVKA PO SLOVENSKU SO SPIEVANKOVOM?

Chcete dopriať vašim deckám výlet plný zážitkov, zábavy, ale aj nových vedomostí? Tak ich pošlite na dobrodružnú vandrovku s Kaufland Detským festivalom! Vidíme sa aj v túto nedeľu, 8. mája v novej časti obľúbeného seriálu Na vandrovke po Slovensku.

Už ste o tom počuli? Aj v novej sérii potuliek po Slovensku, ktorá sa po roku vrátila na obrazovku obľúbenej online TURBO TV, vzali Medvedík Kuniboo a Zajko Turbo deti opäť Na vandrovku po Slovensku. Aby im bolo veselo, na cestu zavolali aj kamarátov – Mira Jaroša, Paci Pac, škriatka FÍHA Tralala, či Spievanku a Zahrajka zo Spievankova. Spoločne s Veronikou Hatala nasadli do vláčika a po niekoľkých víkendoch strávených v Košiciach, na Orave, v Kremnici a Banskej Štiavnici tentoraz navštívia Záhorie.

SO SPIEVANKOVOM MOŽNO ROZTOČÍME AJ STARÝ MLYN

V túto nedeľu si deti so Spievankovom užijú úžasný deň na pravom gazdovskom dvore. Ako správni Záhoráci sa naučia tlačiť kapustu do suda, zoznámia sa s domácimi zvieratkami a tiež s netradičným povolaním kováča.  Ktovie,  možno sa Spievankovu podarí roztočiť aj starý mlyn a namlieť múku, z ktorej sa pečú tradičné skalické zázvorovníky. A na potulkách po Záhorí dokonca stretnú obľúbenú speváčku Máriu Čírovú. Vedeli ste, že Mária nielen krásne spieva, ale ako ozajstná gazdiná aj chová sliepky, pestuje domácu zeleninku a vie sa zvŕtať i v kuchyni? Čo všetko o sebe prezradí? Nechajte sa prekvapiť.

SERIÁLY PRE CELÚ RODINU

Aj túto nedeľu si decká môžu pozrieť pokračovanie obľúbených seriálov Škola cviku s Robinom a Jurajom Bačom, Pesničková encyklopédia s Paci Pac, či Angličanina so Spievankovom. Zabaví ich aj profesor Kyslík v seriáli Chémia hrou.

Čakajú ich však aj celkom nové seriály plné vedomostí, hier i zábavy. V seriáli Čarovný sláčik s Ondrejom Kandráčom sa dozvedia niečo nové o folklóre, tanci a tradičných hudobných nástrojoch. A pretože popri skvelej zábave určite vyhladnú, babička Monika Kandráčová im Z lásky k tradícii pripraví dobroty, ktoré varili, či piekli ešte naše babičky. Jej mačanku, rezne alebo zemiakovú tortu si podľa tradičného receptu môžete spoločne ukuchtiť aj vy doma.

Sledujte nás v nedeľu 8. mája od 9:00 na www.detskyfest.sk/turbotv/, alebo kedykoľvek zo záznamu na You Tube kanáli Kaufland Detský festival.

Zážitky z celého Slovenska vám i vašim deťom ako vždy zadarmo a online prináša Kaufland.

Začni písať komentár...

Odošli