pr_clanok
11. júl 2016
2102 

Keď s liečbou AKNÉ pomáha veda

Je najčastejšou kožnou chorobou, no i tak sa s ňou ťažko zmierujeme. Je to ako začarovaný kruh – akné dokáže negatívne ovplyvniť psychiku, rovnako ako psychika dokáže ovplyvniť tvorbu vyrážok. Na to, ako z toho von, prišli českí vedci. Tí vyvinuli Face-Up!, prístroj na liečbu akné – šetrne, doma a s 90 % účinnosťou.

Akné dokáže spôsobiť jazvy na tvári aj na duši. Patrí medzi najrozšírenejšie kožné choroby vôbec a podľa štatistík ním trpí až 70 % všetkých ľudí na svete. Nechcete sa schovávať a zároveň vás už nebaví donekonečna prehĺtať rôzne tabletky alebo na seba vrstviť tony drahých krémov, ktoré často nemajú vytúžený účinok a len dráždia pleť? Pomôcť vám môže veda a prístroj Face-Up!

Prístroj na doma

Českí vedci po 10-tich rokoch výskumu objavili mechanizmus, ako účinne odstrániť akné. Podarilo sa im vyvinúť prístroj, ktorý ako jediný na svete využíva účinkov plošného impulzného magnetického a svetelného poľa a tepla. Prístroj Face-Up! tak pomáha urýchľovať metabolizmus kožných buniek a zlepšovať vlastnosti kože. Nielenže tlmí výdaj kožného mazu, ale zrýchľuje aj hydratáciu pokožky, zvyšuje pružnosť a vyrovnáva nerovnosti pleti. Použitie prístroja je pritom bezbolestné a jednoduché – zvládnete to za 10 minút, doma a s 90 % účinnosťou.

Neschovávajte sa!

Ako akné dokáže znepríjemniť život, vie dobre 22-ročná študentka Lenka. S vyrážkami hlavne na tvári a chrbte a s jazvičkami, ktoré po nich ostali, bojovala od svojich trinástich rokov. Nepomohla žiadna kozmetika ani lekár a trpelo hlavne sebavedomie. „Som mladá a štíhla, ale obliekala som sa tak, aby som chrbát, ramená a výstrih zahalila. Vždy, keď sa akné zhoršilo, riešila som, ako sa čo najviac schovať,“ opisuje Lenka.

Po rokoch experimentovania vyskúšala Face-Up! „Po 10-tich dňoch som začala vidieť prvé výsledky. Nielenže vyrážky začali ustupovať, ale začali sa mi tiež zaceľovať jazvičky, ktoré mi po akné ostali. Za 2 týždne polovica z nich zmizla,“ spomína Lenka.

Dnes je prístroj českých vedcov stále viac populárny nielen na Slovensku a v Česku, ale aj v zahraničí – používa ho cez 30-tisíc ľudí v 10-tich krajinách sveta.

Viacej na www.faceupakne.sk