pr_clanok
28. máj 2015

Kratšie pranie - viac hrania s deťmi

S malým bábätkom pribudne až neuveriteľné množstvo bielizne. A bohužiaľ sa to nezmení ani počas niekoľkých nasledujúcich rokov. Rýchlosť, s ktorou deti zašpinia body, alebo čerstvo vyprané tričko sa počíta prakticky v minútach. Nekonečne dlhé a otravné pranie vám berie veľa energie a je na čase to zmeniť.

Pri výbere práčky myslite na to, že s ňou budete spolupracovať niekoľko rokov takmer denne. Samozrejme si vyberte takú, ktorá bude vyzerať pekne vo vašej kúpeľni, ale zároveň ponúkne dostatočnú kapacitu, pohodlné plnenie a užitočné funkcie. Práčka Titan 2.0 od LG to dokáže všetko ponúknuť. Predné plnenie, kapacita 7, 8 až 10 kilogramov, podsvietený dotykový displej, 22 pracích programov a desaťročná záruka na motor, to sú len niektoré z jej mnohých predností.

S funkciou TurboWash vyperiete bavlnenú bielizeň iba za 59 minút. Práčku môžete pomocou svojho smartfónu a technológie NFC spárovať a stiahnuť si zadarmo dodatočné programy ako je vlna, studené pranie, alebo program určený pre pranie detskej bielizne. Program Baby Care sa postará, aby bola bielizeň dokonale čistá, zbavená všetkých nežiaducich baktérií, ale zároveň je k bielizni šetrný. S Allergy Care zbavíte bielizeň aj zvieracích chlpov, peľu, roztočov i drobného prachu. S parnou avivážou bude Vaša bielizeň svieža aj bez použitia pracích prostriedkov, ktoré vedia nepríjemne podráždiť jemnú kožu.

Viac informácií nájdete na www.lg.com/sk.

Začni písať komentár...

Odošli