pr_clanok
22. aug 2022
102 

Módne a elegantné - TOP 3 pánske bundy na jeseň

Jeseň a jar bez prechodovej bundy môžu byť ťažké. Keď je teplota na teplú zimnú bundu príliš vysoká, zvoľte ľahšiu možnosť. V pánskych jesenných bundách sa budete cítiť pohodlne a komfortne ako v apríli, tak aj v októbri. V obchode Ozonee nájdete dokonalý model: bez ohľadu na to, aký štýl oblečenia preferujete.

Prešívané prechodné pánske bundy – vždy kraľujú

Ľahké prešívané bundy sú našim favoritom. A nielen našim! Ide o pohodlnú alternatívu teplej zimnej páperovej bundy, no stále ľahkú a nadčasovú. Pánske prechodné bundy s páperovou výplňou nájdete nielen v športovejšej verzii, ale aj v elegantnej verzii so stojatým golierom. Pánska prechodná bunda s kapucňou vyzerá skvele s mikinou a džínsami, zatiaľ čo verzia bez kapucne je najlepšou voľbou k svetru a chino nohaviciam, prípadne ku košeli či bunde.

Pánske jesenné kožené bundy

Ďalšou možnosťou sú nadčasové kožené bundy. Toto je určite variant pre nadšencov rockového štýlu, no nielen: v kombinácii so svetrom sa bude hodiť do kina či na rande a s tričkom a obnosenými nohavicami bude vyzerať veľmi dobre na koncerte. Ide o univerzálny model, ktorý prakticky nevyjde z módy. Charakteristické zipsy, vrecká a zapínanie robia z pánskych kožených prechodných búnd riešenie na mnohé príležitosti, ktoré vždy vyzerá skvele: https://ozonee.sk/panske-kozenkove-bundy/.

Alebo snáď pánska džínsová bunda?

Náš obľúbený variant na jeseň a jar? Džínsová bunda! Milujeme džínsové, pánske prechodné bundy na gombíky z hrubej kvalitnej bavlny. Vo vreckách bude miesto pre všetko potrebné a ozdobný kožušinový golier dotvorí celý vzhľad. Takáto prechodná bunda sa hodí aj k mnohým súpravám, neodporúčame ju však stylizovať k džínsom: všetkého veľa škodí.

Vojenské prechodové bundy pre mužov, teda pár slov o pilotkách

Pilotka je  kombináciou ramones bundy a džínsovej bundy. Väčšinou ide o koženú alebo hrubú bavlnenú prechodnú pánsku bundu, ktorá nemá strih ramones, ale jednoduchší štýl saka na gombíky. Má tiež charakteristický kožušinový golier. S takouto bundou stojí za to nosiť obyčajné tričko, slnečné okuliare za slnečného dňa a čierne nohavice. Nič viac nepotrebujete.

Alebo možno bombera?

Ďalšou z našich obľúbených je bombera. Pánske jesenné bundy sú v mnohých strihoch, ale tento je mimoriadne obľúbeným. Bomberka je tiež dobrým riešením na leto: bude to skvelá alternatíva k mikine, ale určite vyzerá štýlovejšie. V predajni Ozonee nájdete tenké aj ľahko zateplené bundy s vreckami. Vyberte si model, ktorý vyhovuje Vašim potrebám a užívajte si: taká štýlová bunda by nemala visieť v skrini sama: https://ozonee.sk/panske-bombery/!

Prechodná pánska bunda s kapucňou alebo bez, zateplená alebo tenká, riflová alebo kožená ... Možností je veľa, a nikto nepovedal, že si môžete vybrať len jednu. Odporúčame pánske prechodné prešívané bundy z našej predajne Ozonee, ktoré sú univerzálne a nadčasové: https://ozonee.sk/panske-prechodne-bundy/. Overte si to sami!

Začni písať komentár...

Odošli