pr_clanok
18. apr 2017
642 

Praktické balenie od Lactovitu po novom s unikátnym zložením

Už šiestym rokom sa na slovenskom trhu značka Lactovit stará o dokonalý a zdravý vzhľad našej pokožky. V čom je ale väčšina ich výrobkov tak jedinečná? Vďaka neustálej inovácii a teraz úplne novému zloženiu mliečnych mikrokapsúl LACTOSOMAS. Práve tie obsahujú účinné zložky mlieka, ktoré pokožku chránia a vyživujú ju do hĺbky vo všetkých troch jej vrstvách. Mlieko je nevyhnutné pre ľudský organizmus, a preto sa pre filozofiu značky Lactovit stalo jednoznačnou inšpiráciou.

Po troch rokoch náročného výskumu a získaní patentu predstavuje Lactovit prevratnú inováciu v zložení väčšiny svojich výrobkov. Nová technológia obsahuje sofistikované postupy pre ešte vyššiu pridanú hodnotu vybraných produktov.

Zloženie LACTOSOMAS predstavuje revolúciu v zložení telových mliek a sprchových gélov. Mikrokapsule obsahujú vybrané zložky mlieka, od minerálov, vitamínov až po bielkoviny a sú tak výnimočnou príležitosťou pre tých, ktorí si potrpia na maximálnu hebkosť a pružnosť svojej pokožky. Vďaka svojej štruktúre navyše pôsobia presne tam, kde je to najviac potrebné.

Nové mikrokapsule udržia vašu pokožku jemnú, zdravú a navyše vyživovanú do hĺbky. To ocenia aj tí, ktorí majú s vysušenou a popraskanú pokožkou častý problém.

Vybrané produkty obsahujúce mikrokapsule LACTOSOMAS je navyše možné zakúpiť aj v novom a praktickom dávkovacom balení. Môžete si tak dopriať presne také množstvo, aké v danej chvíli potrebujete.

Inovované balenie nájdete u všetkých telových mliek, ktoré Lactovit ponúka. Od hydratačného radu Lactourea, vyživujúceho mlieka Original, cez ochrannú edícii Activit, až po nové spevňujúce telové mlieko, ktoré je hitom tohtoročnej jari.

K dispozícii je cestovné balenie s obsahom 250 ml, ktoré oceníte predovšetkýcm vtedy, keď potrebujete vašu pokožku hydratovať a chrániť aj mimo domova. Pre domáce použitie je možné zakúpiť aj balenie s veľkosťou 400 ml.

Ak ste sa doteraz produktov s obsahom mlieka báli a nemali k nim dôveru, je načase dať zbytočnému strachu zbohom. Výrobky Lactovit s novým mliečnym zložením LACTOSOMAS sú vyvinuté tak, aby splnili vaše najnáročnejšie očakávania, a to navyše za veľmi priaznivú cenu.