pr_clanok
25. aug 2022
162 

Späť do školy štýlovo. Čo obliecť školákovi?

Nový školský rok znamená aj triedenie šatníka a nákup nového oblečenia. Z niektorých vecí deti vyrástli, iné zase zničili. Ako obliecť školáka do školy?


Zdroj: https://unsplash.com/photos/JrrWC7Qcmhs

Študent by sa mal v oblečení v škole cítiť predovšetkým pohodlne. Potrebuje sa predsa sústrediť na učenie. Aké oblečenie deťom vyberať, aby sa cítili rovnocenne a pohodlne?Farby na bežný deňFarby nikdy nie sú zlé. To platí to v prípade oblečenia. Farebné vzbudzuje príjemnú náladu nielen u samotných detí, ale aj u ľudí okolo nich.. Má váš školák rád farebné oblečenie? Vyberte mu veselé, hravé tričko a k nemu klasické džínsy. Farieb tak bude mať na sebe akurát.

Potrebujete doplniť šatník vášho školáka o nové kúsky oblečenia? Využite gate zľavový kód.


Zdroj: https://unsplash.com/photos/CYlPykF-qAM

Keď treba vyzerať slušne

Pýtate sa, ako vlastne vyzerá slušné oblečenie? Nie je predsa tak oblečený žiak každý deň, keď má oblečené čisté, neroztrhané oblečenie? Samozrejme, že áno. Ale máme na mysli skôr oblečenie typu chlapčenskej polokošele so šortkami a teniskami. A pre dievčatá napríklad šaty so sandálmi.

Takéto oblečenie je priam ideálne na začiatok školského roka.


Zdroj: https://unsplash.com/photos/_YfoApRxd4I

Oblečenie do pohody

Čo váš školák nosí najradšej? Tričká so vzormi alebo tie jednofarebné? Nohavice, šaty, či sukne? Oblečenie, ktoré deti milujú by ste im mali vyberať aj do školy.

Vedeli ste, že práve prebieha sinsay výpredaj? Štýlové, pohodové oblečenie do školy i na voľný čas môžete nakúpiť pre vášho školáka práve teraz. Ba čo viac, za super ceny.

Zdroj: https://unsplash.com/photos/4LunKr1gTd8

Outfit je aj o doplnkoch

Nielen oblečenie, ale napríklad aj topánky prispievajú k tomu, ako sa školák počas dňa cíti. Dôležité sú aj doplnky. Náramky, náhrdelníky, hodinky, čelenky, šiltovky. Školská taška môže byť tiež perfektným doplnkom školského outfitu.


Zdroj: https://unsplash.com/photos/pvHma684eEI

Každý deň do školy inak

Oblieka sa váš žiak rád do všetkých druhov oblečenia? V rozmanitosti je krása! Každý deň si môže obliecť inú kombináciu oblečenia. A okrem toho, že sa bude cítiť pohodlne, v škole zažiari. V možnosti kombinovať oblečenie sú vo výhode dievčatá. No napriek tomu, aj chlapci môžu mať každý deň originálny outfit.


Zdroj: https://www.pexels.com/sk-sk/photo/roztomily-byt-spolu-maly-chlapec-skola-5088184/

Pri nákupe oblečenia pre školákov myslite na to, že deti rýchlo rastú a oblečenie im nebude dlho sedieť ako uliate. Alebo ho zničia. Preto do oblečenia investujte primerané množstvo peňazí. Najlepšie urobíte, ak budete nakupovať vo výpredajoch alebo s využitím zľavových kódov.

Začni písať komentár...

Odošli