pr_clanok
2. máj 2017
244 

„Späť ku koreňom“

Vyskúšajte pôvodnú Kotányi maďarskú papriku zo Szegedu

Je to už viac ako 135 rokov od založenia spoločnosti Kotányi, kedy sme v Maďarsku, v regióne Szeged, vypestovali našu vlastnú prémiovú papriku. Vrátili sme sa k tradícii, polia skultivovali a osvedčenými výrobnými postupmi sme vypestovali pôvodnú papriku. Dali sme celému regiónu nový impulz a na výsledok sme právom hrdí. Naša Maďarská paprika z regiónu Szeged má nádherne ovocnú chuť, intenzívnu vôňu a nezameniteľnú farbu. Presvedčte sa sami!

Paprika je neodmysliteľnou súčasťou maďarskej kuchyne. Nemožno si bez nej predstaviť guláš vo všetkých jeho variantoch. Zvýrazní mäsové a dusené pokrmy, polievky a nátierky. Používa sa tiež na ochutenie a zafarbenie údenín a syra.

Úspech legendárnej Kotányi maďarskej papriky zaručujú:

  • veľa slnka
  • oblasť Szeged
  • úrodná pôda
  • vyšľachtená odroda
  • špecialisti v pestovaní
  • ručný zber
  • majstri v mletí

Viac informácií o produktoch a veľa inšpiratívnych receptov nájdete na stránke sk.kotanyi.com