pr_clanok
7. dec 2015
1085 

Súťaž: Igráček MultiGO – nový a variabilný spôsob hrania sa s autami

Igráček MultiGO, to je rada áut a traktorov s unikátnym systémom výmeny korbičiek, ktorý sa vyznačuje jednoduchou obslužnosťou. Stačí jedno otočenie a dieťa si v okamihu zo smetiarskeho auta urobí napr. dodávku s funkčnou sklopkou. Ide o praktické riešenie, ktoré šetrí miesto a tiež peňaženky rodičov. Igráček MultiGO je atraktívna česká hračka, ktorá ponúka v špeciálnom farmárskom sete mnoho zábavy tiež pre dievčatá. Každá maminka potom iste ocení, že autá s výmennými korbičkami vtiahnu do hry s dieťaťom oteckov.

EFKO-karton, s.r.o.,  tradičný výrobca hračiek z Nového Veselí, uviedol sady áut Igráček MultiGO s cieľom poskytnúť pri hraní širokú variabilitu možností premeny a ponúknuť im tak efektívnu hračku, ktorá umožní deťom už od dvoch rokov naplniť potrebu objavovať stále nové veci a možnosti.

Unikátnosť riešenia rýchlej výmeny korbičiek na autách a prívesoch sa premieta tiež v ďalšom veľkom benefite, ktorý ocení každý rodič. Ide o možnosť širokej ponuky príslušenstva a optimálny výber kombinácie auta s nástavbami presne podľa preferencií dieťaťa.

V základnej ponuke je päť štartovných setov s označením 1+2. Štyri balenia obsahujú vždy po jednom aute a dvoch korbičkách. Zostávajúci set sa skladá z traktora, univerzálneho prívesu a korbičky valníčka.

Veľmi obľúbený je set 1+2 Smetiari, ktorý pozostáva zo zeleného auta, zelenej smetiarskej korbičky a oranžového valníčka. Okrem prívesu je veľmi často prikupovaným doplnkom tiež sklopka, cisterna a pozornosti každej rodiny by nemala uniknúť novinka vybavená stavebnicou, ako je napr. LEGO® DUPLO®, Mega Bloks® nebo EP Line®, ani nová korbička – Stavebná doska, ktorú je možné zakúpiť ako samostatne, tak v celkom novom sete 1+2 so zeleným autom a oranžovým valníčkom. Balenie spolu s doskou obsahuje tiež sadu deviatich kociek, ktoré sú kompatibilné s ostatnými stavebnicami s rovnakým rozmerom kociek. Dieťa si tak môže postaviť úplne vlastnú korbičku podľa fantázie a rovnako tak prevážať figúrky zvieratiek. Perfektnú kompatibilitu s ďalšími stavebnicami a ich figúrkami zabezpečuje dlhoročné know-how spoločnosti EFKO-karton, s.r.o. v oblasti výroby mimoriadne kvalitných, v Česku vyrábaných hračiek z pevných plastov deklarovaného pôvodu, lisovaných z foriem, ktoré vyhovujú najprísnejším merítkam čo do presnosti, ktorá sa premieta v perfektnom pasovaní dielov stavebníc na reliéf stavebnej dosky. Všetko je pritom vyrábané v Českej republike a podlieha prísnym štandardom jasného pôvodu všetkých materiálov, čo potvrdzuje tiež získané ocenenie Správna hračka.

V neposlednom rade sa veľkej obľube tešia taktiež ekonomicky výhodné balenia. Veľká sada FARMA je osvedčenou voľbou rodičov, ktorí zvažujú nákup auta a traktora. Veľká sada MESTO je pre zmenu výbornou voľbou pri rozhodnutí rodičov kúpiť autá dve. V oboch prípadoch sú súčasťou balenia tiež tri postavičky Igráčkov s doplnkami a sadám nechýba ani univerzálny príves, ktorý rovnako ako telo auta disponuje identickým systémom bajonetu pre jednoduchú výmenu korbičiek. Pritom je možné za jednotlivé prívesy zapájať ďalšie.

Viac informácií o kompletnej ponuke áut Igráček MultiGO, postavičke samotnej a ďalšom bohatom sortimente originálnych spoločenských hier nájdete na e-shope www.efko.cz

VYHRAJTE S EFKOM NA MODROM KONÍKOVI!

Začni písať komentár...

Odošli