pr_clanok
7. dec 2015
2795 

Súťaž s Biodermou: Kto ochráni vašu pokožku pred zimou?

Zima je pre našu pokožku tvrdou skúškou a zaslúži si špeciálnu starostlivosť. Chlad, suchý vzduch, málo svetla a vietor našu pokožku oslabujú, najmä na tých najexponovanejších partiách ako je tvár, pery a ruky. Tepelná regulácia je náročná z dôvodu striedania tepla a zimy, keď prechádzame z vonkajšieho prostredia do interiéru. Rovnováha v pokožke je porušená. Suchý mráz zvyšuje stratu vody a znižuje vylučovanie kožného mazu. Tým sa pokožka stáva priepustnejšia a krehkejšia, objavujú sa príznaky suchej kože ako je začervenanie a podráždenie. Preto je potrebné pokožku chrániť a obnoviť jej ochrannú vrstvu.

Starajte sa o svoju pokožku v zimnom období a využite rady expertov zo spoločnosti BIODERMA. Pripravili sme pre vás sériu odborných a zaujímavých článkov, kde budeme hovoriť o tom, ako sa starať o pokožku v zime, ako pokožka reaguje na chlad a mráz, čo je pre ňu vhodné, ale aj o strave v zimnom období. Sledujte pravidelne www.bioderma-sk.com zapojte sa do súťaží o hodnotné ceny a otestujte zadarmo naše novinky. Využite možnosť získať hlavnú výhru Pobyt All Inclusive vo Vysokých Tatrách pre celú rodinu. To stojí za to! Počas zimy od novembra 2015 do februára 2016 budete môcť sledovať cestu jednej rodiny do ďalekého Laponska, krajiny za polárnym kruhom, ktorá sa bude pomocou produktov Atoderm snažiť prispôsobiť tuhej zime.

Čo stačí pre výhru urobiť?Sledujte pravidelne všetky epizódy z ďalekého Laponska a súťažte s nami na našom www.facebook.com/BiodermaSlovensko. Užite si zimu spolu s rodinou v Tatrách!

Aj vy radi trávite čas na Instagrame? Staňte sa followerom BIODERMASLOVAKIA, nafoťte ako vás chráni Atoderm v zime a označte fotku #skinbodyguard.

Atoderm #skinbodyguard ochráni vaše telo pred zimou.

Je to v koži!

SÚŤAŽTE AJ NA MODROM KONÍKOVI o 5 balíčkov s Atoderm Preventive 200ml v hodnote 13,50€ a Atoderm Intensive Baume 500ml v hodnote 21,90€!

www.bioderma-sk.com

Začni písať komentár...

Odošli