pr_clanok
7. mar 2016
899 

Na Mixit.sk si namiešate müsli presne podľa svojej chuti

Už zo samotného názvu sa dá uhádnuť, že müsli značky Mixit je také müsli, ktoré si každý môže namiešať podľa svojej chuti. Pokiaľ teda napríklad zo svojich ranných cereálií vyberáte hrozienka, tak pre Vás máme skvelú správu – vďaka Mixitu už nemusíte! Všetko prebieha pohodlne a jednoducho online a môžete si vybrať až z 90 rôznych ingrediencií. Kombinácií výsledného müsli je teda neobmedzene.

Namiešať si tak môžete len to, čo máte naozaj radi. A o to s väčšou radosťou každý deň raňajkovať. Pre nerozhodných je tu tiež riešenie v podobe hotových mixitov. Tie sú v ponuke celoročne, ale pre milovníkov müsli sú pripravené aj sezónne variácie. Vianočný mixit vonia škoricou, valentínsky Elixír z lásky sa červená ako jahody a maliny a teraz v aktuálnom Veľkonočnom mixe nájdeme aj peknú nádielku farebných čokoládových vajíčok. Tie sú zákazníkmi natoľko obľúbené, že si ich možete kúpiť aj plný tubus.

V prípade, že máte radšej hrejivé kaše, vyberiete si tiež. Na webe si zvolíte základ a primiešate do nich len to, na čo máte chuť. A rovnako tak si je možné namiešať aj samostatné oriešky a sušené plody. Obľúbené je mrazom sušené ovocie, ktoré je upravené špeciálnou technikou, tzv. lyofilizíciou, čo je najšetrnejšia metóda uchovávania ovocia. Zaistí mu pôvodný vzhľad, prirodzenú plnú chuť a vôňu bez pridaných konzervantov, farbív, cukru alebo „éčiek“. Ako zdravá desiata úplne ideálne. 

Všetky chrumkavé dobroty si necháte namiešať do krásneho tubusu a potom si všetko môžete nechať poslať domov, či si objednávku vyzdvihnúť na najbližšom odbernom mieste. Znie to jednoducho? Presne také sú raňajky s Mixitom. Kombinácia kvalitných surovín, možnosti prispôsobenia a originálneho dizajnu, bude baviť každého.

Foto: www.mix.it

Začni písať komentár...

Odošli