pr_clanok
22. feb 2016
1576 

Vyhraj balíček Doktor ČOKO® pre deti aj rodičov

Novinka, čokoládový kalciový sirup pre deti? Dostala sa aj k vám táto informácia v priebehu posledných pár mesiacov? Áno, od októbra si môžete v lekárni zakúpiť kalciový sirup, ktorý však nie je určený iba pre deti, ale aj dospelých.

Čo sa vám ako prvé vybaví pri myšlienke na kalciový sirup? Už z detstva si určite pamätáte tú špecifickú chuť. Užívaniu tohto sirupu sa obávate nie len vy, ale predovšetkým vaše deti. Práve preto je tu kalciový sirup, ktorý v sebe spája overenú silu kalcia (120 mg v 5 ml sirupu) s lahodnou chuťou čokolády. Zloženie sirupu bolo vyvíjané tak, aby bol zachovaný účinok kalciového sirupu a zároveň bol obohatený o vitamíny D3 a vitamín C.

Pridanie vitamínu D3 do kalciového sirupu zabezpečuje rýchlejšie vstrebávanie vápnika do organizmu a teda aj rýchlejší nástup účinku kalcia. Vďaka vitamínu D3 je teda vstrebávanie vápnika do tela efektívnejšie. Vitamín C zasa podporuje imunitný systém, čo je dôležité najmä v období jeho oslabenia. Okrem iného zohráva kalcium dôležitú úlohu pri raste kostí a zubov.

Viac informácií o tom ako pôsobí kalcium pri problémoch s kašľom nájdete na www.doktorcoko.sk

Výborná chuť sirupu Doktor ČOKO® spočíva v obsahu skutočného kakaa a nie len čokoládovej arómy. Vďaka jeho chuti si ho obľúbilo už mnoho mamičiek a detí. Práve preto sa zapojte do súťaže a skúste odfotiť aj vaše dieťa, ktoré je ufúľané od čokolády alebo ochutnáva sirup a pod. Pošlite napríklad fotku, ako skúšate rôzne možnosti pridania sirupu do jogurtu, mlieka, k cereáliám či ovociu. Fantázii sa medze nekladú...

ZAPOJ SA DO SÚŤAŽE na Modrom koníkovi!

Začni písať komentár...

Odošli