prevenar
30. okt 2019
293 

Rieasenia autoimunitnych ochoreni.

V tomto prispevku zhrniem par faktov, ktore vam mozu realne pomoct s autoimunitnymi ochoreniami ako atopicky ekzem, artritida a pod.
Jedna sa autoimunitne ochorenie, cize z tohto dovodu vam nemozu dlhodobo pomoct riesenia od lekarov - kortikoidy, antihistaminika a pod. Tieto lieky su len na potlacanie priznakov, ale realne vyliecit nikoho nedokazu. Na cas zaberu, ale ich ucinnost klesa a maju vazne neziaduce ucinky.
Hlavne rizika a mozne riesenia :
Rizika:
1) Ockovanie moze toto ochorenie vyvolat, alebo vyrazne zhorsit stav u deti takto postihnutych. Ockovanie vyrazne zasahuje do imunity dietata a vysledok dohto zasahu vam samozrejme nikto negarantuje. https://www.modrykonik.sk/group/1799/
2) Strava obrovskym sposobom vplyva na toto ochorenie. Potraviny s obsahom lepku, casto sposobuju velke problemy tohto charakteru u isteho percenta ludi. Pri tomto ochoreni je dobre vyskusat vysadenie lepku na niekolko mesiacov a pozorovat ci sa stav zlepsi. Jednou z najvacsich pricin je konzumacia zivocisneho mlieka a mliecnych vyrobkov - syry , jogurty atd. Tieto potraviny by mali vynechat vsetky deti s tymto ochorenim.
Riesenia :
- zvazit ockovanie na zaklade zistenych informacii. (pribalovy letak vyrobku je dobry zaciatok)
- zmena stravy - vynechanie lepku, mlieka - mliec. vyrobkov. nekonzumovat umelo ochutene - sladene - farbene - Eckove potraviny ako : sladene napoje, farebne sladkosti , spracovane masove vyrobky - parky, salamy, sunky (udene vyrobky a vyrobky osetrene rychlosolou su rakovinotvorne a zaroven poskodzuju crevnu mikrofloru)
- pravidelna navsteva kryokomory - 1x za tyzden / otuzovanie celkovo
- probioticke kury - napriklad vyborne probiotikum - enterol 250
- zvazenie veganskej stravy - toto moze mat obrovsky pozitivny vplyv na zdravie dietata . https://cutt.ly/yezts8j na play treba kliknut niekolkokrat. Vyborny kanal ohladom veganstva a mediciny - https://www.youtube.com/watch?v=4bvDPtL0fns&lis...
- sport , pobyt v prirode , plavanie a pod.
Ci pride k uplnemu vylieceniu, alebo zlepseniu stavu sa dopredu povedat nikdy neda. U nas prislo k uplnemu vylieceniu autoimunitneho ochorenia - atopicky ekzem , bez lekarov a ich "liekov" . V kazdom pripade toto je najbezpecnejsia a najucinnejsia cesta pre kazdeho s akymkolvek autoimunitnym ochorenim., ktoru moze vyskusat kazdy. Drzim vam palce ! Riesenie mate v rukach aj vy !
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
#postup #liecba #strava #ockovanie

Začni písať komentár...

Odošli