princessawsm
20. sep 2018
397 

Toto potrebuje článok...

Vážené dámy, vážení páni. Držte si klobúky, ideme z kopca. Toto ešte nie je záverečná recenzia, ale potrebujem popridávať fotky jednu po druhej k textu, aby ste si aj vy užili rovnaký zážitok ako ja pri rozbaľovaní Motýlieho kolotoča od Fisher-Price

#test_fisherprice

Ok, veľmi rýchlo: posledných sedem dní sme si boli o dve ulice ďalej odskočiť na pôrod, tak som sa k testovaniu kolotoča dostala až včera. 

Joj, aké krásnučké, neviem sa dočkať! 

Kolotoč nad postieľku "Motýlikovia". No, neviem v ktorom vesmíre majú moýlikovia medvedie tváričky, ale nehádam sa. Počkajte, už tomu rozumiem, to sú medvedíky v kostýmoch motýlikov. Aha, ladíme sa na Halloween. Už rozumiem. 

Pre istotu čítam zadnú stranu, či bude treba dokúpiť batérie. Bude. A nielen klasické AA, ktorých už máme doma zásobu - pre istotu (vtipná príhoda: bola som pred pôrodom v obchode s elektronikou a kupovala asi 4 veľké balíky AA batérií - keď sa na mňa predavač čudne pozrel iba som mykla plecom: "čo, manžel chodí na veľa služobiek" - nebol si istý či žartujem, ale trošku ho to vykoľajilo, haha). Takže problém číslo jedna: "manžel, kupuj AAA batérie po ceste domov!" 

Pokračujem ďalej v rozbaľovaní. Zatiaľ všetko vyzerá byť okay. 

Veľmi, veľmi opatrne musím vyslobodiť motýlikov-macíkov z kartónu. Sú pripevnení silonom veľmi natesno a hrozí, že sa nesprávnou manipuláciou môžu roztrhnúť a poškodiť. 

Krok 1: pripevnite motýlikov k ramenám kolotoča. To je jednoduché. Hotovo. 

Krok 2: odskrutkujte spodnú časť motorovej časti kolotoča (projektor) a vložte 3xAA batérie. Opäť pod dohľadom dospelej osoby. Hovorím si, nemám druhé batérie, počkám do poobedia keď prídu chlapi domov. 

Po niekoľkých hodinách pokračujem v skladaní. IKEA je nič oproti tomuto. Ale mám batérie, skrutkovač aj dohľad dospelej osoby a vrhám sa na to. 

Čo zlé by sa asi mohlo stať?? :D 

Úspešne sme vložili batérie a nasadili kryt. Ďaľší krok je upevnenie ramena kolotoča. 

Tento krok má zdržanie, keďže dozorný inžinier kontroluje kvalitu materiálu a vykonanej práce. 

Motor beží, svetla svítí, stírače stírají! 

Ale je to nuda, tak sa dozorný inžinier začne venovať inej logickej činnosti. Tak pardón, že ti takmer 50 eurový kolotoč nestačí, milostpán. 

A nakoniec sa podarilo! Kolotoč je v jednom kuse, ja potrebujem sprchu a novorodenec sa musí zobudiť, aby sme ho mohli nainštalovať nad postieľku. Zostante naladení, program bude pokračovať. 🙂 

Tak nech slúži, my sme mali taký istý 🙂

20. sep 2018

U nás mal u syna celkom úspech, keď bol väčší mal ho v ohrádke a úspešne dvíhal hore nožičky a kopal do tých podľa mňa zmutovanych zvieratiek 😉👍

20. sep 2018

Krásny,farebný,ale za mňa hral až príliš "pohrebné" melódie 🙄

20. sep 2018

nasi mi ho odignorovali takze bol len lapacom prachu
a aj predosla verzia spred cca 6 rokov boli motylikovia medvede 😀

20. sep 2018

U nás úplná topka od narodenia, bez projektora, ktorý hraje melódie sme sa ani nepohli. Keď sme to zapli tak malý hneď zaspinkal. A teraz máme 7 mesiacov a mackovia v postieľke nesmú chýbať. ♥️♥️

20. sep 2018

My ho mame tiez a super maly pri nom zaspaval velmi dlho za nas super kolotoc ;)

20. sep 2018

Začni písať komentár...

Odošli