rado_akozvon
25. máj 2020

Zbierka pre srdiečkové deti a Nadáciu Šťastné srdcia

Na Oddelení detskej kardiochirurgie ročne operujeme viac ako 300 detí s chorými srdiečkami, niekoľkokrát ročne srdiečka aj transplantujeme. O pár týždňov náš čaká sťahovanie do nových priestorov. Radi by sme pre našich malých pacientov a pre ich rodiny, ktoré u nás trávia čas pred a po operácii, pripravili naše oddelenie tak, aby bol ich pobyt čo najpríjemnejší a najmenej bolestivý. Od tvorcov rozprávok Mimi a Líza, Drobci a Websterovci sme získali práva použiť ich rozprávkových hrdinov, ktoré deti poznajú z Večerníčkov. Chceme nimi polepiť steny izieb, chodieb, jedálne a herní na celom oddelení. Prihováram sa Vám v mene našej Nadácie Šťastné srdcia, ktorá celý tento projekt pripravuje. Váš príspevok na tento projekt v akejkoľvek výške uľahčí srdiečkovým deťom pobyt na našom oddelení a nemocničné izby zmeníme hravými motívmi na veselé miesto. Na fotografiách simulácie výlepu môžete vidieť, ako by naše oddelenie mohlo vyzerať, ak sa nám projekt podarí. Za akúkoľvek pomoc vám vopred úprimne ďakujeme, pomôžete nám aj zdieľaním na sociálnych sieťach.

Tu nájdete info o našom projekte:

https://www.ludialudom.sk/vyzvy/7651

nepotrebuju prosim vas srdieckove deticky aj chobotnicky, deky, hracky, čiapocky a podobne vecicky, ktore by im mohli desiatky dobrych dušičiek uhackovat? 🙂

26. máj 2020

Ďakujeme pekne, naše srdiečkové deti sa určite potešia čomukoľvek, čo ste napísali.

26. máj 2020

@rado_akozvon nahačkovali sme pre tri detske onkologie, urobime i srdieckovym detickam, oslovim dievcata, poprosim vas do ip, ak si najdete cas, blizsie info, kam by sa mohli priebezne zasielat a odkaz na vasu stranku, kde by si o vas mohli dievcata precitat🙂 dakujem M.

26. máj 2020