redakcia
17. apr 2019
1429 

Aby ste z jedla neboli lama!

Aj váš deň má akosi málo hodín? Ranné zhony, škôlka, škola, práca, krúžky, domácnosť, k tomu ešte nejaký ten muž, ktorý si tiež zaslúži pozornosť. Večer idete spat s vyplazeným jazykom a bez štipky energie. Byť mamou je to najkrajšie, čo sa žene môže pritrafiť. No v momente, keď sa stávate mamou, vaše priority a potreby idú bokom. A teraz nehovorím o tom, že tú kávu s kamarátkou odkladáte mesiace, lak na nechtoch sa už takmer sám zošúpal a vaše vlasy kaderníka nevideli hodnú chvíľu. Niekedy nestíhame ani také základné veci ako je kvalitné jedlo. Alebo aspoň jedlo. Akékoľvek.

Mana predstavuje nutrične plnohodnotné jedlo, ktoré nahradí 20 % denného príjmu. Je tak ideálnym riešením pre nás, mamy, ktoré skrátka niekedy nestíhajú. A ruku na srdce, ktorá z nás nemá také chvíľky?

Image title

Ak aj vy občas nestíhate. Ak radšej strávite zopár chvíľ navyše so svojimi ratolesťami. S rodinou. S dobrou knihou. Či iba tak, s vyloženými nohami a pokojom okolo seba, Mana si určite nájde čestné miesto na poličke vo vašej domácnosti. Pretože na to, aby ste sa vedeli postarať o svoju rodinu, aby ste boli dobrou mamou, musíte byť predovšetkým plná energie, spokojná a vo fyzickej pohode. Iba tak dokážete dať svojim deťom všetko, čo potrebujú – od starostlivosti až po zážitky. Myslite na svoje deti - myslite na seba.

Vybrať si môžete z dvoch variantov – Prášok alebo Drink. Drink je ideálnym spoločníkom na cesty, prechádzky či ihriská. Je to skrátka taký môj spolucestovník, ktorý si našiel čestné miesto v mojej kabelke, ako momentálne hovorím tej prebaľovacej taške plnej (ne)potrebností. Hneď vedľa plienok, vlhčených utierok a detských chrumiek. Tento víkend som Manu ocenila niekoľkokrát. Napríklad na výlete v zoologickej záhrade či na zbesilej jazde, počas ktorej som kočíkom rýchlosťou blesku uháňala ulicami nášho mesta.

Image title

Chuť Mana drinkov a práškov je špecifická, krémová a svieža. Mana Origin má jemnú, ovsenú chuť, ktorú si možno doladiť podľa aktuálnej nálady. Pridajte sezónne ovocie, doslaďte či primiešajte poriadnu dávku kávy, a máte postarané o jedinečný chuťový zážitok, ktorý vás postaví na nohy. Okrem toho máte na výber ďalšie 3 príchute. Tropické ovocie ideálne na teplé dni, osviežujúcu malinu s jahodou a môjho favorita – kakao.

Prichádza jar, leto a krásne slnečné dni. Dajte svoje nápoje poriadne zachladiť, pridajte ľad či ľadovú drť, a pochutíte si ešte viac ;) Mana je výborná v tom, že necháva priestor vašej fantázii. Môžete si ju vychutnať naslano, nasladko, nastudeno, skrátka akoľvek. Stačí experimentovať a skúšať. Príprava je navyše rýchla, jednoduchá a bez zbytočného neporiadku. Nemusíte strácať čas nákupom, varením a následným upratovaním. Šetrí čas, peniaze a do veľkej miery aj naše nervy ;)

Image title

Skúste spraviť niečo pre svoje zdravie a odstráňte z dosahu všetky tie sladké tyčinky a iné pochutiny, ktoré vám ponúknu falošný pocit energie, a siahnite namiesto toho po produktoch Mana. Sú plné vláknin, proteínov, hodnotných tukov, lipidov, a iných potrebných a dôležitých zložiek. Možno na prvé ochutnanie nezapôsobia tak, ako napríklad váš obľúbený čokoládový keksík, ale sama predsa učíte deti, že dôležité je jesť zdravo a vyvážene, nie? Tak začnite od seba. Vymeňte nezdravé rýchle jedlá za nápoje Mana a doprajte svojmu telu to, čo potrebuje. Spravte niečo pre seba.

-----

Tento článok vyšiel s podporou značky Mana

Manu som pila asi tri roky dozadu. Zasytila, ale nie tak ako normalne jedlo. Takze ako nudzovka ok, ako nahrada jedla nepostacujuca ani v najvacsej porcii. Co by som vytkla, ze raz za cas inovuju zlozenie a tym sa zmeni aj chut. Mana1 bola chutovo lepsia ako mana2. Pre mna to bol problem a nova chut mi nepasovala.

19. apr 2019

Začni písať komentár...

Odošli