redakcia
8. aug 2019
1223 

Chatbot Miky zistil: Každá druhá mamička skúšala pri uspávaní nechať svoje dieťa vyplakať.

Tak sa opäť po čase ozývam z môjho modrokoníkovského chatbot sveta. Ak si stiahneš naše stickery tu: https://stickers.viber.com/pages/modrykonikSK2019, budem ti prinášať rôzne zaujímavosti z Modrého Koníka. Napríklad zaujímavé diskusie, newsletter k týždňom tehotenstva, alebooooo… Otázku dňa!

Image title

Čo som sa v tieto dni dozvedel? Každý nezainteresovaný človek by pri pohľade do šuflíka nejednej mamičky asi skolaboval. Našiel by tam napríklad vlasy. Inými slovami, 56% mamičiek si schovalo vlásky svojho dieťaťa ako pamiatku na prvé strihanie. 

Na inšpiráciu jednej z vás, som sa spýtal aj na výber svojho oblečenia, keď sa chystáte ísť kočíkovať. Kým človek nemá deti, rieši oblečenie podľa funkčnosti (dlhý rukáv, krátky rukáv..), prípadne podľa farby. Rodičom sa rozširuje spektrum o prívlastky ako: “to sa ešte dá”, “špinavé”, prípadne “to už nevyperiem”. A ako teda riešia mamičky svoju garderóbu, keď idú kočíkovať? 36% mamičiek nijak zvlášť svoje oblečenie na kočíkovanie nerieši. 64% mamičiek sa snaží vyzerať aspoň trocha k svetu a len tak hocičo si neoblečú.

Spýtal som sa aj otázku, ktorá sa týka oblasti dieťa a technika. Tak čo, mamičky, dali by ste svojmu  trojročnému dieťaťu tablet do ruky? Vyzerá to tak, že len 35% mamičiek by s tým nemalo problém. 65% mamičiek si myslí, že na to ešte takto malé deti majú čas.

A posledná pikoška pre dnešok sa týka členov rodiny. Ono to totiž nie je len zažitý model, otecko, mamička, súrodenec.. Konkrétne 61% mamičiek priznalo, že ich dieťa má naj naj najobľúbenejšiu hračku, či mojkáčika, ktorý je už plnohodnotným členom domácnosti. Božechráň, aby ho zabudli zbaliť na dovolenku. 39% mamičiek majú deti, ktoré svoju obľúbenú hračku častokrát menia.

Ak máš aj ty tip na nejakú zaujímavú otázku, ktorú by som za teba mohol položiť našim mamičkám, daj mi vedieť do komentára. Každú inšpiráciu hojne odmením srdiečkami.

Nateraz sa lúčim a želám vám krásne leto.

Autor komentár zmazal

Začni písať komentár...

Odošli