redakcia
11. okt 2019
620 

Chatbot Miky zistil: Len 29% mamičiek si dopraje obedňajší spánok spolu so svojimi deťmi.

Tak sa vám dnes, milé dámy, ozývam po trojtýždňovej prestávke. Som chatbot Miky, tvoje spojenie s Modrým koníkom na vlnách viberu, tu: https://stickers.viber.com/pages/modrykonikSK2019 a dokonca už aj na vlnách messengera, a tó tuto : http://m.me/modrykonik.sk .

Prinášam ti novinky z Modrého koníka, tehotenský newsletter alebo Otázku dňa. Chceš vedieť, čo som sa dozvedel za posledné obdobie?

Naše maminky mi odpovedali na otázku, koľko detí by chceli mať v ideálnom prípade. 15% mamičiek sa zhodlo, že jedno dieťa bohate stačí. 63% mamičiek by chceli mať deti dve a 22% by uvítalo kľudne aj tri a viac detí.

Nuž. Je to jednoducho tak, život s deťmi je rozhodne iný, ako život bez detí. A mňa zaujímalo, či sa to podpísalo aj na vašich priateľstvách.  68% mamičiek priznalo, že ich najlepšia kamarátka, hoci bezdetná,  ostala tou najlepšou priateľkou aj po tom, čo si s nimi prešla tehotenskými zmenami nálad, strachovaním z pôrodu a totálnou spánkovou depriváciou po pôrode. Jednoducho, kamošky na život a na smrť. 32% mamičiek po narodení detí úplne prirodzene začali inklinovať viac k ostatným mamičkám. Najlepšími kamarátkami sa tak stali ich spriaznené duše, s ktorými si spolu môžu ponadávať na partnerov, ospevovať svoje deti a zdieľať svoje sny o pokojnom a nerušenom spánku. 

A možno si radia aj o plienkach. Zistil som, že 82% mamičiek nedá dopustiť na jednu, či dve značky osvedčených plienok, 18% mamičiek značku plienok nijak zvlášť nerieši a pri rozhodovaní ich presvedčí aktuálna výhodná cena.

Nuž a poslednou pikoškou, s ktorou sa dnes s vami rozlúčim sa týkala stretávok. Akých? Tých školských po rokoch a ďalších rokoch po ukončení štúdia. Sú dva typy ľudí. Tí, ktorí na stretávanie sa s bývalými spolužiakmi nedajú dopustiť, zaujímajú sa, ako po rokoch vyzerajú a akou životnou cestou sa ubrali. No a potom sú tí, ktorí sa minulosťou zo školských lavíc nijak zvlásť nezaoberajú. V konrétnych číslach to vyzerá tak, že 28% z opýtaných mamičiek sa stretávke zo školy oblúkom vyhne. 72% mamín sa na stretávku teší, radi si pospomínajú na zlaté dobré časy aj so svojimi spolužiakmi.

Ak máš pre mňa tip, akú otázku by som sa mohol spýtať našich mamičiek za teba, napíš mi komentár pod tento článok, alebo mi ju pošepkaj sem : https://www.modrykonik.sk/help/form/?faq=messag... .

Krásne jesenné dni želá Chatbot Miky.

Začni písať komentár...

Odošli