redakcia
19. dec 2023
2275 

Nešťastné skúsenosti so železom? Tento produkt je riešením vašich problémov!

Ako sa chladné dni krátia a príchod Vianoc je cítiť vo vzduchu, moje dni sa zapĺňajú radosťou aj ruchom: besiedky, vianočné vystúpenia v škole a škôlke, pečenie a starostlivosť o to, aby pod stromčekom nesklamal ani jeden darček. A tu, medzi zdobením poslednej várky medovníkov a snahou dodať vianočného ducha každému kútu nášho príbytku, začínam cítiť, ako mi ubúda energia. Kým sa snažím zabezpečiť, aby nadchádzajúce sviatočné dni boli nezabudnuteľné pre každého okolo mňa, moje vlastné telo mi šepká, že niečo nie je v poriadku.

Ráno sa budím s pocitom, akoby som celú noc ani nespala. Myšlienky mi prúdia hlavou ako v spomalenom filme. V zrkadle vidím ďalšie znamenia – moje vlasy sú mdlé a bez lesku. Nechty sú krehkejšie než kedykoľvek predtým. Tieto nenápadné, ale neprehliadnuteľné signály mi naznačujú, že moje telo má v tomto náročnom období zvýšené nároky na príjem železa. Nie je to totiž prvýkrát.

V podvedomí viem, že by moje kroky mali smerovať do lekárne, aby som dodala telu to, čo si pýta. Napriek tomuto opäť prežívam vnútorný boj. Nepríjemné skúsenosti s užívaním železa, ktoré mi spôsobovalo tráviace ťažkosti mi práve nepridávajú na guráži.

Napriek mojim pochybnostiam a zlým skúsenostiam z minulosti som vedela, čo musím urobiť. So svojím strachom som sa zdôverila lekárničke a tá mi s prísľubom, že tento výživový doplnok je úplne iný, odporučila SiderAL® Folic. Obsahuje totiž železo v patentovanej forme Sucrosomial®.

SiderAL® Folic nie je len obyčajným doplnkom. Je to železo špeciálne vyvinuté pre nás ženy. Železo Sucrosomial® využíva technológiu, pri ktorej sú železné častice obalené molekulami cukru a fosfolipidov. Tento „obal" pomáha chrániť žalúdok pred priamym kontaktom so železom. Prechádza totiž nezmenené cez žalúdok. Vďaka svojej jedinečnej štruktúre je absorbované priamo cez bunkové membrány čriev. Obchádza tak tradičné cesty absorpcie železa, ktoré môžu vyvolať podráždenie žalúdka. Vďaka tomu nespôsobuje zápchu, kŕče ani hnačku. Príjemná chuť a praktické dávkovanie je len čerešničkou na torte.

Jeho vysoká biologická dostupnosť znamená, že stačia nižšie dávky na dosiahnutie požadovaných úrovní železa v tele. A nižšie dávky železa neznamenajú nič iné, ako nižšie riziko vzniku zažívacích ťažkostí, ktoré ma vždy pri užívaní železa trápili.

Okrem železa obsahuje SiderAL® Folic komplex vitamínov B6 a B12, ktoré prispievajú k správnej funkcii psychiky a nervového systému, k zníženiu únavy a vyčerpania. Folát, ktorý je kľúčový pre tvorbu krvi a imunitu, vitamín D, ktorý podporuje zdravie kostí a imunitný systém. Vitamín C, známy svojou schopnosťou zvyšovať absorpciu železa, posilňuje obranyschopnosť a chráni bunky pred oxidačným stresom.

Od chvíle, keď som začala užívať SiderAL® Folic sa ráno prebúdzam čerstvá a pripravená na všetky výzvy dňa. Vďaka jeho šetrnosti ku gastrointestinálnemu traktu môžem pokračovať v užívaní bez obáv, čo bolo predtým nemysliteľné. SiderAL® Folic mi dal možnosť cítiť sa dobre a zdravo, a to nielen počas predvianočného zhonu. Je viac než len doplnok – je to môj denný rituál pre pohodu, ktorý mi umožní vychutnať si každý moment sviatkov naplno, bez únavy a s energiou, ktorú mi vracia späť.


Tento článok vyšiel s podporou Zentiva

Môžem odporúčať, mám problém s anémiou, po tomto výsledky dobré, bonus je, že nezaťaží žalúdok.

18. dec 2023

Moze sa uzivat aj pocas tehotenstva?

18. dec 2023

@chiarkaaa áno môže, mne ale nepomohol a výsledky som mala horšie 🤔

19. dec 2023

Ahoj @chiarkaaa
Užívanie výživového doplnku SiderAL® Folic je vhodné aj v tehotenstve, ale vždy je vhodné sa poradiť o potrebe suplementácie vitamínov a minerálov v priebehu tehotenstva so svojím lekárom.

20. dec 2023

Začni písať komentár...

Odošli