redakcia
24. feb 2021
1438 

Poradňa dermatológa. Pýtajte sa odborníka.

Najväčším ľudským orgánom je koža. Správna starostlivosť o ňu dá rodičom často zabrať. Detská pokožka má svoje odlišnosti a vyžaduje si citlivejší prístup.  

Preto sme si pre vás pripravili v spolupráci s dermatologičkou, MUDr. Katarínou Turčinovou Lackovou, dermatologickú poradňu pre deti a dorast 

Všetky vaše otázky sú samozrejme anonymné a zadarmo, ako v každej poradni na Modrom koníku. Vaše otázky pre kožnú lekárku môžete pokladať v Dermatologickej poradni pre deti a dorast.  

Krásny deň vám prajeme.

Modrý koník team 💙

Dobrý deň pani doktorka, dcéra má 11 rokov. Na čele a aj vo vlastnej časti hlavy sa jej vytvárajú zapálené vyrážky. Často si ich aj rozškriabe. Na čistenie pleti používa čierne mydlo, pleťovú vodu z Eucerinu a krém. Chcela by som vedieť, či je to podľa vás dostačujúce alebo či by sme mali zájsť za kožnou lekárkou. U kozmetičky bola len raz. Vzhľadom k danej pandem. situácií, to ani nie je možné. Ďakujem

24. feb 2021

Dobrý deň, prosím Vás od narodenia mam fľak na nohe. Pred nedávnom sa mi v ňom začala robiť raja červená bodka, neviem, čo to môže byť. Ďakujem za spätnú odpoveď.

2. júl 2023

Začni písať komentár...

Odošli