redakcia
1. máj 2021
511 

Poradňa o problémoch pri snahe otehotnieť a príčinách neplodnosti. Pýtajte sa odborníčky.

V živote takmer každého páru príde deň, kedy sa na rad dostane otázka detí. Či dieťatko mať, a kedy je ten vhodný čas. V dnešnej rýchlej a hektickej dobe, kedy je zakladanie rodiny odsúvané v časovom horizonte stále ďalej a ľudskú plodnosť ovplyvňuje nespočet faktorov, sa stále častejšie stretávame s pármi, ktoré majú s počatím vytúženého dieťatka problém.

Práve pre nich na Modrom koníku vznikla nová Poradňa o problémoch pri snahe otehotnieť a príčinách neplodnosti. V náročnej životnej situácii im na otázky spojené s problémami s plodnosťou poradí MUDr. Natalia Roshko - gynekologička z kliniky reprodukčnej medicíny ReproMedica www.repromedica.sk, z kliniky s najmodernejším technologickým vybavením a vysoko kvalifikovaným personálom lekárov, embryológov a laborantov s dlhoročnou praxou a bohatými skúsenosťami vo svojom odbore.

---

Všetky vaše otázky sú samozrejme anonymné a zadarmo, ako v každej poradni na Modrom koníku. Môžete ich odborníčke na reprodukčnú medicínu pokladať v Poradni o problémoch pri snahe otehotnieť a príčinách neplodnosti.

Začni písať komentár...

Odošli