redakcia
21. okt 2019
1333 

Poradňa o zápaloch močových ciest s Urinal. Pýtajte sa odborníka.

So zápalom močových ciest má skúsenosť snáď každá z nás. Netýka sa ale len žien. Postihnúť môže ako mužov, tak aj deti - a to aj tie najmenšie.

Od dnešného dňa sa o liečbe a prevencii zápalov močových ciest môžete poradiť v koníkovskej Poradni s MUDr. Petrou Vinceovou. Tá pracuje na urologickom oddelení, kde sa venuje diagnostike a liečbe ochorení obličiek, močového mechúra a pohlavných orgánov.

Na všetky Vaše otázky, ktoré sú samozrejme anonymné a zadarmo, veľmi rada odpovie vždy v utorok alebo vo štvrtok.

Krásny deň vám prajeme.

Modrý koník team

Nepomohol mi tento liek ☹ dnes v noci utekala som na pohotovost a mam uzivat antibiotika..

21. okt 2019

Ja mam uz asi v chronickom stave mechur.Niekedy aj 4krat do roka ma chyti cystityda ze az krv curam.Uz viem kedy to namna ide som zasobena urinalom cajom na ladviny a antibiotikumom.Ked to nezachytim hned potom sa trapim strasne kedze ja az krv cikam.Kto nezazil nevie.Nohy mi nesmu prechladnut to je hned pohroma hned ma to chyti.Snazim sa teraz hodne vody byt aby sa mi stale ladviny filtrovali.Teraz ako tak zatial ma to nechytilo 2 mesiace ale furt trpnem.

21. okt 2019

No ja mam zas problem so stentom.Som v 38 tt.Mam ho uz 5 tyzdnov.Chytili ma bolesti zaviedli mi stent a skoro hned presli.No,ale stent robi mi strasne problemy citim ho,dole ma to stipe,pali,reze...wc sa vyhybam pretoze to je des.Chodim len vnutnom pripade a trpnem aky budem mat den.Najlepsie je mi ked sedim.Od zavedenia beriem ATB-Zinat,brala som tablety do posvy,kremy,urologicky caj pijem...no nic nezabera.
Ak by som si ho dala vybrat este pred porodom co by sa stalo?Vratili by sa mi bolesti?Kazdy povie,ze musim vydrzat,ale oni nevedia ake to je.To iste som mala aj pri 3-tom tehotenstve len ovela skor.Vyberali mi ho este kym som bola v porodnici,ale to bolo cosi strasne.Stent bol cely osoleny a bol problem ho vybrat,doktor sa riadne zapotil kym sa mu to podarilo,pouzil aj nejaku zbijacku.To bolo cosi strasne-neprajem nikomu.
Na internete som sa toho vela nedocitala.Proste nic nezabera uz len ho vybrat co dufam,ze mi ho vyberu este v porodnici.

21. okt 2019

Dobry den, chcem sa spytat. Mam dcerku predcasne národenu v 32tt. Ked mala.5 mesiacov tak mala zapal oblicky. Sme sledovany u dr. Pravidelne a 3 mesiace vsetko v norme. V lete sme boli pri mori mala sa.krasne kupala plavky sme pravidelne menili. Otazkou je ci mozem s nou ist na kryte kupalisko,budem jej menit plavky pravidelne. Lekar mi povie,ze je to na mne?Bojim sa aby sa to nezopakovalo. Za kazdu radu diki

21. okt 2019
Autor komentár zmazal

@katkabg
@deni16
@tanaalexdenis Ahoj, otazky je potrebne smerovat priamo do Poradne pani doktorke tu: https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna... Dakujeme 🙂

21. okt 2019

Začni písať komentár...

Odošli