redakcia
21. aug 2023
2806 

Univerzálny parťák nielen na leto? Bi-Oil je viac ako len olej na strie!

Keď sa pozriete do zrkadla, čo vidíte? Nie je to len obyčajný odraz vašej podoby. Ak sa zahľadíte nielen očami, ale aj srdcom, vidíte príbeh života, emócií, skúseností, radostí aj prekážok, ktoré ste zažili. S láskou pozeráte na všetky tie malé jazvičky, vrásky, strie a nepravidelnosti na našej pokožke, ktoré sú ako spomienky na časy minulé. Zanechali ich tam zážitky a príbehy, ktoré nás formovali. To však neznamená, že my si ich musíme nechať tiež!

Všetky ženy chceme byť krásne. Starostlivosť, ktorú si doprajeme, nám pomáha ozdraviť nielen pokožku, ale aj dušu. Ak sa začnete pravidelne starať o svoju pokožku, vydáte sa na cestu ku kráse a sebavedomiu.

Musím sa však priznať, že moja cesta k starostlivosti o seba bola viac-menej tŕnistá. U nás v rodine sa používal jeden krém a to na tvár, aj na topánky. A tak som si neodniesla z domu návyky, ktoré by ma predurčovali k tomu, aby som mala vyskladanú svoju niekoľkokrokovú rannú a večernú rutinu starostlivosti o tvár, telo či vlasy. Preto možno podvedome obľubujem produkty, ktoré sú univerzálne, všestranné a vhodné doslova od hlavy až po päty.

K jednému takému univerzálnemu parťákovi som sa dostala počas svojho tehotenstva. S rastúcim bruškom sa začali objavovať prvé strie a tak som sa zoznámila s Bi-Oil Ošetrujúcim olejom. Keďže ide o svetovú jednotku na strie a jazvy a zároveň sa umiestnil aj ako jednotka na celulitídu v Cosmopopiltan Beaty Arwards, moja voľba bola viac ako jasná. Od konca prvého trimestra som si dvakrát denne natierala bruško aj stehná a pokračovala s tým aj po pôrode. A neprestala som doteraz.

Jediné, čo sa zmenilo je, že ho používam od hlavy po päty. Je to skrátka univerzálny „parťák“. Namiesto kozmetickej tašky plnej krémov, telových mliek, kúr na vlasy, balzamov po opaľovaní mám Bi-Oil Ošetrujúci olej.

Moja citlivá suchá pleť „krochká“ blahom a pubertálne jazvy po akné miznú. Bi-Oil Ošetrujúci olej pokožku skvelo hydratuje, a je super aj ako starostlivosť po opaľovaní. Game changer je, že je rovnako skvelý aj na suché a namáhané vlasy! Stačí kvapka na suché končeky a schová všetky vlasové kúry, masky, balzamy, kondicionéry do vrecka.

Mojou jasnou voľbou je aj na ošetrenie jaziev. A to nemyslím len tých „veľkých“ po rozbitej hlave, cisárskom reze alebo operácii. Skvele si poradí aj s drobnými jazvičkami po rozbitom kolene, rozškriabanom štípanci od komára, zahojených popáleninách. Ošetrujem si s ním aj kožičku v nechtovou lôžku. A výborný je aj v boji s pigmentovými škvrnami.

Jeho jedinečné zloženie kombinuje rastlinné extrakty a vitamíny vkomponované do olejovej bázy. Nájdete v ňom výťažok z levandule, extrakt z rozmarínu, nechtíka lekárskeho a z harmančeka. Navyše obsahuje prelomovú ingredienciu PurCellin Oil™, vďaka ktorej je olej ľahký a nemastný, čo zaisťuje, že sa vitamíny a rastlinné extrakty ľahko vstrebávajú.

Nikdy by mi nenapadlo, že stačí iba jeden produkt na tak širokú škálu „kožných problémov.“ Žiadnu ženu nedokonalosti pokožky netešia, no nezabudnite milé dámy, že vrásky nám pripomínajú smiech, jazvy nás učia odolnosti a pigmentové škvrny sú svedkami našich dobrodružstiev. Bi-Oil sa postará o to, aby sme ich cítili viac vo svojom srdci, ako videli na svojej pokožke.

P.S. Ak oblubujete viac prírodnú kozmetiku, za vyskúšanie stojí aj Bi-Oil Ošetrujúci olej prírodný. Má rovnaký efekt ako obľúbená klasika, no 100% prírodné zloženie, bez pridanej farby a vône.


Tento článok vyšiel s podporou Bi-Oil

Zdroj fotografií: Redakcia

Začni písať komentár...

Odošli