Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    rius
    11. mar 2017    Čítané 81x

    Recenzia na Zendium

    Prostredníctvom @konik_testuje som dostala možnosť zapojiť sa do testovania ZendiumComplete Protection. Veľmi som sa tomu potešila a nedočkavo som čakala na neznámu skúsenosť.

    Už po rozbalení obrovského balíka ma zaujala malá nenápadná krabička s názvom Zendium Complete Protection. Nemala silene výrazné farby ako väčšina zubných pást len aby lákali zákazníkov na regáloch.

    Krabička pôsobí decentne a vznešene. Vo vnútri sa nachádza tuba s objemom 75 ml. Po odkrútení vrchnáka prišlo prvé prekvapenie. Vrchnák sa otvára ako keby klik-klak systémom. Vôbec ňou netreba krútiť ako pri iných zubných pastách.

    Tu vidieť rozdiel medzi zubnou pastou Zendium a inou zubnou pastou.

    Pasta je konzistenciou ako každá iná. Farba biela -  na prvý pohlad nič výnimočné. Čo ma ale prekvapilo, že pení len veľmi mierne a nemá žiadnu príchuť.

    Pri starej paste som bola zvyknutá na mentolovú príchuť. Ak sa mám priznať pri mojej zaužívanej paste práve to mi vadilo. Krátko po umytí mentolová príchuť vyprchala a v ústach zostala len zvláštna a nepríjemná pachuť. Zvyčajne idem hneď po umytí zubov raňajkovať a práve tá pachuť mi kazila chuť do jedla.

    Pri Zendium Complete Protection sa toto nestalo. Som tehotná a na chute som teraz obzvlášť citlivá. Keď dorazil kuriér, už som bola po raňajkách a kedže mám všelijaké tehotenské chúťky na raňajky som mala cibuľu. 

    Po obdržaní zubnej pasty Zendium, som si povedala že nevydržím s prvým testovaním až do večera a umyjem si zuby hneď, a aspoň uvidím čo tá pasta spraví s mojim cibulovým buketom. 🙂 Cibulový dych síce nezneutralouzovala úplne, ale mala som pocit, že mám už len veľmi mierny cibulový dych. Pri iných pastách som ešte takýto rozdiel necítila.

    Po pár dňoch sa do testovania zapojil aj môj manžel aj napriek tomu, že už roky svoju pastu nevymenil. Keďže videl aká som z pasty Zendium Complete Protection nadšená, sám sa ponúkol že si ju vyskúša. V skratke prezradím len toľko, že od vtedy svojej pasty sa nedotkol. 🙂

    Čo považujem za ďalšie plus, na krabičke som sa dočítala, že zubnú pastu môžu používať aj deti a tak teda pasta je vhodná pre celú rodinu, vrátane detí.

    Po týždni testovania som očividne zbadala rozdiel na odtieni mojich zubov a to som nepoužila ani elektrickú zubnú kefku. Som presvedčená, že moje zuby budú ešte belšie a žiarivejšie ak budem kombinovať Zendium a elektrickú kefku.

    Zendium Complete Protection už bude súčasťou našej rodiny.

    Vďaka testovaniu sme získali do našej domácnosti lepší výrobok, ako sme užívali do teraz. Síce testovanie skončilo, ale v používaní Zendium Complete Protection určite pokračujeme. V budúcnosti ju plánujem kupovať a vyskúšať  aj ďalšie druhy Zendium.