rodinnevikendy2
3. okt 2014

Mikulášsky rodinný pobyt s babyplávaním 5.-7.12.2014

Srdečne pozývame všetky detičky a ich rodičov na veselý Mikulášsky víkend s plávaním detí a bohatým rozprávkovým programom!

Čo nás čaká? Množstvo rodinných hier v prírode so šašom Jašom, lesné rozprávkové dobrodružstvá,  zdobenie medovníčkov, tajomstvá rozprávkového domčeka babky Ježibabky,  pekelná opekačka čertíka Bertíka s hľadačkou pokladov a bohatá Mikulášska nádielka .

Baby plávanie a veselé vodné hry vo vyhrievanom bazéne ( vnútorný bazén s teplotou vody 32°C s protiprúdom, podvodnou masážou, vodnými tryskami) s profesionálnym inštruktorom, baby klub PLUTVIČKA  www.plavanieplutvicka.eu.

Teší sa na Vás šašo Jašo a jeho rozprávkový kamaráti!

Vhodné pre rodiny s deťmi od 1-10 rokov.

Ubytovanie na dve noci s plnou penziou v útulnom horskom hoteli Remata, Ráztočno. Hotel ponúka príjemné ubytovanie v krásnom lesnom prostredí. Ponúka hosťom širokú paletu služieb, ktoré vyplnia Váš voľný čas. Atrakcie hotela si užijú nie len dospelí ale aj detičky. Počas celého roka je pre hostí otvorené Bowlingové centrum s bowling barom. K dispozícii sú okrem dvoch bowlingových dráh aj biliard, stolný futbal a šípky a plne vybavený detský kútik a detské vonkajšie ihrisko. Vnútorný bazén s teplotou vody 29-32°C s protiprúdom, podvodnou masážou, vodnými tryskami ako aj fínska či parná sauna.

http://www.rodinnevikendy.sk/mikulassky-rodinny-pobyt-s-babyplavanim-5-7-12-2014/

http://www.rodinnevikendy.sk/mikulassky-rodinny-pobyt-s-babyplavanim-5-7-12-2014/

Začni písať komentár...

Odošli