Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    sabinka277
    15. mar 2019    Čítané 211x

    Testovanie dojčenských fliaš Tommee Tippee

    To ste nepočuli ešte, čo sa stalo v našom meste. Malý Vladko dostal balík veľký ako svet! Kto ho poslal? Predsa Modry koník a Tommee Tippe 🙂 Čo v ňom bolo? To vám rozpoviem hneď.

    Náš veľký balíček obsahoval:

    • Sklenená dojčenská fľaška Tommee Tippee Closer To Nature
    • Dojčenská fľaška ANTI-COLIC Tommee Tippee Closer To Nature
    • Dojčenská fľaška Tommee Tippee
    • Elektrický ohrievač fľiaš a detskej stravy Tommee Tippee
    • Sunar Premium 2

    Zazvonil mi kuriér a doniesol balík, ktorý sme hneď začali otvárať. Boli sme veľmi spokojní, keďže som už dlho chcela vyskúšať ohrievačku mlieka. Chytila som do ruky návod a začala čítať. Následne som ju zapojila a išla zarobiť mliečko. Fľašky boli veľmi kvalitné a hlavne dudlík mali ako mamičkin cicík. Hneď po vyvarení som ako prvú použila Anti-colic fľašku. Keďže sme mávali problém s bruškom, tak to bolo také menšie vykúpenie. A ona naozaj pomohla! Bola som neskutočne rada, že konečne niečo okrem Espumisanu zabralo. Môžete mi povedať, že čo tak veľmi ospevujem jednu fľašu, ale ona je naozaj perfektná. Veľmi som bola spokojná s tým, ako sa mliečko v nej dokonale rozpustilo a nezanechávalo žiadne hrudky. Maličký bol veľmi spokojný a keďže sme predtým používali značku Avent, tak na moje prekvapenie ju veľmi rýchlo "prijal". Mliečko sme zarobili a boli sme spokojní aj so Sunarom. Je to slovenské mlieko a s veľkým obsahom tuku, čo je pre nás veľmi dôležité, keďže už máme 6 mesiacov a papáme všeličo možné. 

    Ohrievačka mlieka, ktorú som za celé testovanie použila asi dvakrát, bola premňa obrovským sklamaním. Nie je to tak rýchle ako v mikrovlnke. Je to zdravšie, to je pravda, ale v mojom prípade veľkého hladoša bola ohrievačka veľmi pomalá a nedostatočná. Je to skôr pre tých, ktorí vedia, kedy ich dieťaťko bude papať a môžu to dopredu pustiť. V mojom prípade to bolo veľmi pomalé, pritom očakávanie bolo veľké. Nebudem písať, že to je zbytočnosť, to vážne nie. Poznám mamičky, ktoré si to veľmi vychvaľujú, a preto som to chcela skúsiť aj ja. Nechcem rozdeľovať mamičky na dva tábory typu mikrovlnka vs. ohrievačka. Dôležité je, aby si mamička vyskúšala ohrievačku a sama posúdila, čo je lepšie a rýchlejšie. 

    Sunar Premium má veľmi blízko k materskému mlieku, aj keď, samozrejme, tomu sa nič nevyrovná. Doktor v pôrodnici vám povie "Musíš kojiť, každá žena môže". To nie je pravda, samozrejme. Každá žena nie je obdarená tým, aby svoje bábätko mohla kojiť. Čo je, samozrejme, pre ňu určite smutné. Ale v tomto prípade by som siahla po tomto mliečku. Obsahuje mliečny tuk a vitamíny, ktoré síce nenahradia mamičkine prsia a mliečko, ale určite vášmu dieťatku nebude nič chýbať. A pýtate sa, čo je mliečny tuk? Mliečny tuk je jednou z najdôležitejších živín materského mlieka a má veľa výhod. Napríklad zohráva dôležitú úlohu v správnom vývine imunity dieťatka a môže si vďaka nemu budovať svoju obranyschopnosť. Taktiež má veľmi príjemnú chuť. Maličký bol spokojný a jeho bruško ho znášalo veľmi dobre. 

    Keď sme použili anti-colic fľašku, tak sme vyskúšali aj sklenenú, ktorá bola pre môjho drobca síce ťažká, ale veľmi dobre sa mu z nej pilo. Klepkal si po nej nechtíkom a pil z nej tak rýchlo, až som sa nestihla čudovať, kam to mliečko mizne. Najdôležitejšie je, aby moje dieťaťko bolo spokojné. A s týmito fľaškami bolo.

    Mám napísať záver? Tak na záver, ak chcete, aby vaše dieťaťko bolo spokojné a chcete aj dobre investovať, tak si vyberte fľašky Tommee Tippee, ktoré vaše dieťaťko bude milovať aspoň tak, ako vy budete šťastné z toho, že je spokojné. Ďakujem veľmi pekne, že si Modrý koník vybral nás. Pretože naše testovanie bolo úspešné a boli sme veľmi spokojní.

    sabinka277
    Správa bola zmenená    25. feb 2019    

    Dnes na prišiel balík od #konik_testuje aby sme otestovali dojčenské fľašky Tommee Tippee a mlieko Sunar 2. Dnešným dňom sa púšťame do toho a uvidíme aké sú. 🙂 Samozrejme radosť z balíčka mal Vladko aj so sestričku Sofinkou ❤️
    #test_tommeetippee #recenzia

    (4 fotky)
    sabinka277
    21. jún 2018    Čítané 521x

    Testovanie so SAVOM

    Ahojte!

    Mala som možnosť dostať teno zázrak do rúk. Osobne ma miestami aj prekvapil, ale aj sklamal. Potešila som sa, keď mi bolo oznámené, že mám možnosť testovať Savo bez chlóru. V obchodoch som ho ešte nevidela tak som bola rada, že čo tento prípravok dokáže.

    Keď prišiel kuriér tak prvý dojem bol krásna čistá vôňa, no už som sa videla ako ho lejem do prania. 🙂 Smozrejme aj tak bolo. Moja prvá práčka obsahovala 90 stupňov,  biele uteráky, kuchynské mastné utierky a Savo bez chlóru. Musím povedať, že príjemne prekvapil.

    Otvorila som práčku a krásna vôňa mu ostala, dokonca aj na druhý deň utierky v skrinke voňali nádherne a čisto. Tak sme prešli na 60 stupňové pranie a farebné detské veci s ktorými malo savo trošku problém, keďže som čakala vyprať aj škvrny od trávy, piesku prípadne od polievky. S niektorými si poradilo hravo no problém bol pri tráve pretože tú vypralo Savo bez chlóru až na druhý krát a tam prišlo to menšie sklamanie.

    Samozrejme som nehádzala flintu do žita ako sa hovorí a skúsila maminine pracovné veci. Červená paprika! To bola výzva, keďže biele tričká z roboty z reštaurácie mali doteraz z mojimi pracími prostriedkami veľmi zlý kamarátsky vzťah. Ale! Savo? V tomto prípadne príjemne šokovalo. Vyprané! Mami!? Vyprané! Juchúúú 🙂 Veľká spokojnosť a dokonca, keďže to boli biele trirčká a tielka tak to bola aj snehová krása.

    Ako posledné a nečakané jeden kráasny deň moja dcérka sa rozhodla vyliať na podlahu 100% ríbezľový džús. Podotýkam všade bol. Na sedačke, na zemi v hračkách no proste všade. Tak som ho išla poumývať s obavami, že ako z drahej handry na mope toto asi vyperiem? Ale verila som, že tenot krát ma Savo nesklame! No a nesklamalo.

    Pozrite sa sami na fotografiu a úplne to stačilo vyprať na 40 stupňov. Biele, voňavé, čisté a bez fľakov. Takže týmto by som Savu bez chlóru dala 8 bodov z 10. Ja Savo bez chlóru odporúčam! 🙂

    Výhody:

    - príjemná čistá vôňa

    - zvládne aj vysoké aj nízke supne

    - zažraté viac dňové švrny vyperie hneď

    - biele ostane belšie

    Nevýhody: (u mňa dosť dóležitá)

    - má problém s detskými škvrnami

    Krásny deň 🙂 Dnes sa ozývam po menšom testovaní.. Celkom spokojnosť aj, keď som iné očakávala, ale savo nevypralo tak ako som očakávala. No zatiaľ by som mu dala takú 2-ku. Uvidím ďalej. Skúšala som oprať biele zažltnuté prádlo, ktoré opralo a biela bola krajšia dokonca aj tielko z práce, ktoré bolo ofrkané paprikovou polievkou. Na moje počudovanie to na prvý krát nevypralo, ale keď som tielko na pár hodín namočila do horúcej vody a sava bez chlóru pomohlo. No ostala som trošku sklamaná. #test_savo #recenzia

    sabinka277
    Správa bola zmenená    4. jún 2018    

    Dnes začíname testovať 🙂 prvá práčka sa perie a prvý dojem? Krásna vôňa 🙂 vonia čisto a teším sa ze je aj na farebne aj na biele prádlo. Uvidíme ďalej 🙂 #recenzia #test_savo