Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte, je tu prosím niekto kto sa sťahoval zo Slovenska do Česka, mal deti na zakladnej a strednej škole ? Ako to funguje? Pokračujú v ročníku z ktorého odišly, alebo?

    Ahojte, mala ste niektorá vnútromaternicové teliesko (danu) dlhšiu dobu ako 5-rokov? Ja ju mám 5rokov a 4mesiace môže to niečo spôsobiť? Teda tie ktoré ste ju maly dlhšie než bolo treba maly ste z nej nejaké vedlajšie účinky (akné,výtok,priberani,atď.)?

    Koľko kg. majú vaše 15-16ročné dievčatá?

    Zapnem sušičku a toto mi vysvieti. Nádrž na vodu je prázdna. Čo s tým?

    A teraz len počkať kým sa zobudia😁😀

    Aj vy máte prichystané čižmičky? U nás sa do okna chystá aj teplé mlieko z miečim sladkým pre Mikuláša

    (2 fotky)

    Ako riešite situáciu keď má dieťa teploty častešie ako každých 6 hodín? Ja viem že keď sa lieky proti horúčkam stridajú tak môžem podávať každých 4 hodín, ale mojej malej znižuje horúčku len nurofen.

    Baby koľko rokov maly vaše dcéry keď ste ich začali púšťať von samé? Nemyslím na ihrisko či na sídlisko, ale napríklad do cukrárne či do kina, proste do mesta.

    Baby, poradte čo na mikuláša pre 14-ročnú krstnú dcéru?

    Baby neviete mi poradiť, kde by som si vedela online pozrieť film postrach Denis?

    Pozeral niekto film dokonala pestunka? Má to aj 2.časť?

    Toto malej vyskakuje na tablete. Vôbec nikde sa nedá dostať lebo to vkuse vyskakuje. Neviete čo to môže byť? A ako to opraviť?

    Baby poznáte niekto toto? Dnes kumne prišla poštárka že mám dobierku za 12€, vedela som že som si nič neobjednala ale aj tak som to prebrala. Pomyslela som si že muž možno niečo oblednal na moje meno, no ale on o tom tiež nič nevie. Čo si o tom myslíte? Mám si to nechať či vyhodiť?

    Môžem dať poťah z matraca do sušičky?

    Ahojte. Baby, malá mi zajtra nastupuje do 1.triedy, vôbec sa neteší, berie to ako niečo čo je nasilu. Do družiny som ju prihlásila aby v tej škole mala aj niečo iné ako učenie. Myslíte že by som ju tam mala nechať hneť v utorok? Alebo na to mám ísť postupne?

    Ahojte baby prosím neukameňujte ma potrebujem len radu. Malá mala vo februári 6rokov takže v septembri by mala nastúpiť do školy, lenže ja som ju nikde neprihlásila. Ako mám teraz ďalej postupovať?

    Ahojte baby stalo sa vam nieco take ze sa vam nedalo odosielat sms spravy? Ako to opravit?

    Baby prosím vás ako sa aktivuje na o2 ten balíček za 30€ neobmedzené volania do celej eu?

    Baby len tak pre inspiraciu co sa chystate zajtra varit?

    ahojte, chcela by som prihlasit svoju dceru (11r) na modeling, ale vobec neviem ako na to. na google som uz hladala ale nieje tam nic pre deti. poradi mi s tym niekto?

    trosku opozdeny obed francuzke zemiaky

    ahojte, chystam sa na obed urobit francuske zemiaky. Do smotany sa pridavaju aj vajicka? Ak ano kolko asi? A dava sa smotana kysla alebo na varenie?

    halloween

    Ahojte, mojej dcere (11-rokov) na preventivnej prehliadke zistili v ze ma zviseny cholesterol 5,5. Mate s tym skusenosti? Ako to napravit?

    Ahojte, moja dcerka (4-roky) ma laryngitídu. Na pitie jej mam dať čaj teply alebo studeny?

    baby prosím vás, ako sa robí škvarkova pomazanka?