sammy91
    2. máj 2021    Čítané 61x

    BEBA SUPREMEpro 2 - alternatíva, pri ktorej zostávame

    Každá maminka sa snaží spraviť pre spokojnosť svojho dieťatka aj nemožné. Už v tehotenstve som bola presvedčená o tom, že spravím maximum pre to, aby som svojej malej vysnívanej princeznej dala čo najlepší štart do života v podobe materského mlieka. Absolvovala som aj kurz prípravy na dojčenie, od ktorého som si sľubovala veľa. Avšak prišiel deň D a moja žabka sa narodila, a teória a predstavy sa úplne líšili od praxe. Od úplného začiatku sme s dojčením bojovali.
    V druhom mesiaci sa dcérka prestala prisávať a bolo vymaľované. Keďže som ale presvedčená o tom, že materské mlieko je pre dieťa to najlepšie, začala som si ho odsávať. Začal sa pre mňa maratón v boji o záchranu mlieka. Minula som stovky eur na bylinky a čaje podporujúce laktáciu, strávila hodiny a hodiny pri odsávačke a upadala som z toho čoraz viac do depresie...

    Keď som už počas dcérkinho štvrtého mesiaca nestačila pokryť jej denný príjem, nastal čas výberu náhradného mlieka na dokrmovanie. Nikdy nezabudnem na ten moment, keď som plná obáv stála v obchode pred regálom plným dojčenských mliek a študovala ich zloženia. Rozhodovanie bolo o to ťažšie, že ja sama mám silnú alergiu a dcérka bojuje s ekzémami. Vyhrala to BEBA OPTIPRO HA 1, ktorú dcérka popri materskom mliečku pila donedávna.

    Keď moja Ivanka dovŕšila 6. mesiac, objavila sa možnosť testovania prémiového pokračovacieho mliečka BEBA SUPREMEpro 2. Neváhali sme a zapojili sme sa, keďže toto mliečko rovnako obsahuje Optipro HA štiepenú bielkovinu, na ktorú je už dcérka zvyknutá. 

    Testovací balík nás veľmi príjemne prekvapil. Obsahoval až 6 plechoviek mlieka, ktoré sa dcérka rozhodla hneď preskúmať.

    Keď sme jej mliečko prvýkrát zarobili, mali sme trošku obavy, či ho prijme. Avšak malá sa fľašky chopila ako správna hladoška a vypila ho s úsmevom do dna. A takto, v znamení zábavy, sa niesli celé 3 týždne nášho testovania. 

    Plusy:

    • chuť mliečka - nie je horké, aj napriek tomu, že obsahuje štiepenú bielkovinu,
    • rozpustnosť,
    • veľkosť balenia - nám 800 g balenie vydrží popri príkrmoch približne 2 týždne.
    • zloženie - bez palmového oleja, vďaka Optipro HA vhodné aj pre deti alergikov a ekzematikov. 

    Mínusy:

    • vyššia cena - ale za kvalitu sa oplatí priplatiť si.

    My pri tomto mliečku určite zostávame. Ďakujeme @konik_testuje za príležitosť vyskúšať si toto mliečko.

    #skusenosti_beba_supremepro2

    Moja malá hladoška 😊
    #test_bebasupreme

    Testovanie Ivanku baví, hlavne nech je toho veľa 😊
    #test_bebasupreme

    Ani 2 týždne od zmeny mliečka Ivanku dobrá nálada neopustila..😊
    #test_bebasupreme

    Prvý týždeň testovania máme úspešne za sebou a naše dievčatko má aj naďalej spokojné bruško 😊
    #test_bebasupreme

    ...zmenou mliečka sa u nás dobré zvyky nemenia a po mliečku nasleduje vždy spánok. Síce občas kratučký, no poteší aj ten 😊
    #test_bebasupreme

    Krásny sviatočný deň prajeme 😊 My sme sa dnes s Ivankou pustili do testovania nového pokračovacieho mliečka Beba Supreme 2. Keďže je na Bebu už zvyknutá, zmenu takmer nepostrehla, avšak krabica sa jej páči oveľa viac ako tá predošlá 😊
    #test_bebasupreme