Neviem odkedy je pri profile zablokovať používateľa, ale keď zablokujem, neuvidím už nič od užívateľa?
saraxyz
autor@srdiecko4u
Tu je to vysvetlené - ja to chápem tak, že potom už neuvidíš nič.
@srdiecko4u ďakujem 😉
24. jún 2026
ja som ani nevedela, že je odvčera taká možnosť 😂 a keď som si to prečítala, tak áno nemala by si už nič vidieť od daného zablokovaného používateľa a zároveň ani on od teba 😉
25. jún 2026
Tu je to vysvetlené - ja to chápem tak, že potom už neuvidíš nič.
https://www.modrykonik.sk/blog/modrykonik/article/novinka-na-modrom-koniku-pouzivatela-8dbkbj/