sasienka1
11. feb 2017
533 

Ako matka nový mejkap testovala

Všetky viete, ako sa testovanie nového mejkapu Dermablend 3D od Vichy začalo. Keď vás ráno o ôsmej po žúre (s ďalšími otrasnými matkami, ktoré nebudem menovať, ale týmto ich pozdravujem), zobudí kuriér s balíčkom, máte chuť vraždiť. A áno, bola som žúrovať v nedeľu večer, lebo som na materskej a nemusím vstávať. Pila som nejaké drinky z vaničky s kačičkou, tak si viete predstaviť ako som ráno vyzerala 😉

Toto je dôvod, prečo som ten mejkap fakt potrebovala:

Plusy mejkapu:

  • Konzistencia hutná, krytie vynikajúce.
  • Výdrž 12 hodín bez problémov (to sa mi ešte so žiadnym nestalo).
  • Krásne balenie a praktické vytláčanie.
  • Stačí ho veľmi málo.

Mínusy: 

  • Nie je vhodný na mastnú pleť, napriek tomu, čo sa píše na krabičke. Na zmiešanú a normálnu skôr, keby som mala mastnú pleť, tak by som sa o hodinu leskla ako psovi veďvietečo.
  • Na tvári ho veľmi vidno (vzhľad tapety), je to tým, že má také silné krytie.

Celkovo odporúčam, ak potrebujete silné krytie a výdrž na celý deň, super je aj dermablend púder, ktorý krásne zafixuje mejkap.

Jáááj a ešte jedno odporúčanie. Fakt do seba ráno investujte tých 10 minút v kúpelni, budete sa cítiť (aj vyzerať) oveľa lepšie 😉

#test_dermablend  

PS: drinky, ktoré sa pijú z vaničky, sú vždy podozrivé.

To museli byt riadne trosky 🙈 ale vyzeráš super 👌🏻

11. feb 2017

Ahoj @sasienka1, ďakujeme za recenziu! Myslím, že i po prežúrovanej noci vyzeráš lepšie ako niektoré z nás v bežné dni po 8 hodinovom spánku 🙂 Každopádne podľa fotiek usudzujem, že by pre teba mohol byť vhodnejší make-up Dermablend s fluidnou textúrou - nie je taký hutný a je určený najmä na zakrytie farebných neodkonalostí pleti. Pekný deň!

23. feb 2017

@monika_vichy ano presne! Uz ho mam kupeny ❤

23. feb 2017

Začni písať komentár...

Odošli