Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    season
    5. máj 2017    Čítané 441x

    Magický lifting?

    Deň som začala rovnako,  ako posledné 3 týždne... s Nuance Magical Supreme Lifting - ranným rituálom nanesenia séra na umytú tvár, spolu s očným krémikom.... asi takto začnem aj svoju recenziu 🙂

    Rada sa s vami podelím o skúsenosti s používaním francúzskej kozmetiky Nuance.

    V prvom rade ďakujem za príležitosť, že som si mohla vyskúšať celú radu vhodnú pre pleť nad 40 rokov. Na taký komplexný záťah by som asi nenabrala odvahu investovať financie.

    Teraz, po troch týždňoch používania som presvedčená, že táto 4-kroková starostlivosť ma oslovila a dáva zmysel. Prípravky sa navzájom dopĺňajú a zosilňujú výsledný efekt starostlivosti o zrelšiu pleť. Na pocit je vypnutejšia a pružnejšia, cítim spevnenie kontúr na hrane sánky. Pleť je teraz ako špongia, ktorá do seba naviazala vlhkosť a prospešné latky obsiahnuté v krémoch a sére. Viditeľne rozjasnená, takže kúzlo funguje 🙂 a toto kúzlo si zadovážite v lekárňach Dr Max. Samozrejme, existujú viaceré rady, pre rôzne typy pleti a vekové kategórie.

    Sérum

    Sérum je vhodné na všetky typy pleti. Obsahuje vysokú koncentráciu z plodov argnovníka, pleť vypína a vyhladzuje. Zložka REPULPAMI ER dodáva pleti pevnosť a hutnosť, kyselina hyalurónová optimálnu hydratáciu. Trblietavý vzhľad prepožičiava extrakt z minerálu rodochozit, ktorý dodáva pleti dôležitý stopový prvok mangán.

    Stačí len kvapka vmasírovaná do pleti každé ráno a večer.

    Denný krém

    Pre normálnu a zmiešanú pleť obsahuje aktívne zložky, vďaka ktorým pôsobí pleť mladším dojmom, vypína pleť, vyhladzuje vrásky, zložka PADIDAMI podporuje v pleti tvorbu vlastnej kyseliny hyalurónovej a tým zvyšuje jej hydratáciu a celkovú pevnosť.

    Denný krém

    Pre suchú pleť opäť obsahuje zložku REPULPAMI ER, ktorá sa získava z kvetov bieleho ibišteka a plodov baobabu. Bambucké maslo vyživuje, regeneruje a chráni pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi.

    Nočný krém

    Vhodný na všetky typy pleti opäť obsahuje niekoľko patentovaných zložiek, ktoré obnovujú prirodzenú obranyschopnosť pokožky, stimulujú v pleti tvorbu vlastnej kyseliny hyalurónovej, vypínajú pleť, vyhladzujú vrásky.

    Očný krém

    Vhodnýna všetky typy pleti obsahuje vysokoúčinné zložky Vegetensor a AMELIOX, ktoré pleť vypínajú, vyhladzujú vrásky a bránia ich vzniku. Gaštanový extrakt pôsobí proti tmavým kruhom pod očami.

    Krémiky sú veľmi príjemnej jemnej vône, nemám rada príliš parfemované výrobky (ani aviváže 🙂). Konzistencia je maslovojemná, dobre sa rozotierajú, rýchlo sa vpijú. Najprv máte chvílku pocit, akoby spravili taký biely film, ale to trvá len pár sekúnd, premení sa to na pocit vypnutej pokožky. Cez deň som potom aplikovala make up s púdrovým efektom a práve vďaka Nuance mi bol príjemnejší ako predtým, mala som pocit, že mi trocha vysušoval pleť. Určite budem ďalej fanúšičkou tejto rady výrobkov, ďalej budú kraľovať na poličke v kúpelni. Mám z nich príjemný pocit a myslím, že môžem potvrdiť pozitívny efekt aj na mojej pleti. Je rozjasnená, jemné vrásky sú menej viditeľné, Ešte by som privítala odličovač k tejto rade 😉 Tak, dievčatá, neváhajte a nechajte sa skrášliť od NUANCE Magical Supreme Lifting magickým liftingom. #test_nuance2

    Pomaly koncim s testovanim kozmetiky Nuance, ale to neznamena, ze ju prestanem pouzivat. Prave naopak, tesim sa, ze je nadobky este zdaleka nie su prazdne 😍 a ideme daleeeej! test_nuance2 ❤❤❤

    "Mamiiii, hras sa na lachtana?"
    "Nie, zlatusik, to je #test_nuance2 , takto tapkam, aby som si spravne naniesla serum 😉

    Krásne slnečné ráno a troška rozbláznené denným krémikom od Nuance 😀😀😀 #test_nuance2

    (2 fotky)

    #test_nuance2 posvietila som si na zlozenie dwnneho kremiku a som prijemme potesena 😍 ziadne parabeny a silikony! Moja plet si uziva luxusny pocit. Urcite je vlacnejsia a drobne vrasky takmer nevidno ❤

    (2 fotky)

    #test_nuannce2 testujem uz 9 dni. Moj favorit je ocny krem- prijemne gelovokremovy nadhernej vone. Jemne vtieram od vonkajsieho kutika k vnutornemu rano aj vecer na cistu plet. Podobne vklepem serum a po par minutkach nanesiem denny/nocny kremik. Z tych mam pocit spevnenej pleti uz po vstrebani. Plet je na dityk jemnesjia a na pohlad rozjasnenejsia. Som spokojna ❤

    V pondelok naobed mi vysmiaty ujo kurier priniesol balicek. Tak som sa pustila rozbalovat.... Krasne luxusne zlate krabicky a v nich sklenene nadobky plne ocakavania 🙂 Tak som im urrobila miesto na policke a zaciname s testovanim!

    (5 fotiek)