Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ma niekto paušál 4-ka. Ako ste s ním spokojné!!! A internet ide ako? Dakujem veľmi pekne za odpovede a za názory.

    Mamičky mám VEĽKÚ prosbu nebola z vás niektorá s dieťatkom do 6 rokov v detskom spánkovom laboratoriu. Chcela by som vedieť ako to tam prebieha. Veľmi pekne dakujem za odpovede.

    Prosím dajte mi nieaký typ na leto kam s deťmi(11, 3 a 1 rok). Veľmi dakujeeeeem.

    PROSÍM pomôžte malá ide mať 3 roky vo februári a stále v noci reve priam vrieska a nie len v noci aj cez den ked spí. Nie je to chvíľkové trvá to už 2 a pol roka. Už neviem ako ju naučiť spať. Je to čím dalej tým horšie. Už vážne nevládzem. PROSÍM U AKÚKOĽVEK RADA. Vopred dakujem

    Maminky poradte fakt ale fakt dobrý depilátor na nohy. Dakujeeeeem

    Potrebujem dobrý recept na korpus idem piecť dvojité srdiečko. Ďakujem

    Chcem sa opýtať či aj v Námestove bol už vyplatený daňový bonus. Ďakujem

    PROSÍM dajte nieaký dobrý nápad ako sa zbavím plesne na stene v spálni ide ma poraziť. Ďakujem.

    Ach jaj a zasa ťahám nočnú. Malá zasa štrajkuje zo spánkom. Spala 20 minút aj s uspávaním a už je vyspatá. Ide ma poraziť. Nech už tie zúbky vídu von nech sa vyspinká aj ona.

    Kočky keď sa vám vráti dobierka platíte ešte raz ale kedy lebo odo mňa poštár nič nechcel. Či mi príde ešte nieaký papierik z pošty?

    Maminky prosím dajte odskúšaný recept ako urobiť domáce šúľance? A či ich robíte zo studených alebo teplých zemiakov? Ďakujem

    Presne pred pol rokom o takomo čase som už bola pripravená na sekciu a o 8.55 bola moja malá Michalka na svete. Ako rýchlo letí ten čas.

    Ahojkajte kto používa antikoncepciu AZALIA. Mám nepoužité trojbalenie a chcela by som ho predať. Ak by mala niektorá záujem píšte IP. Kúpila som ho za 23,90 a predám za 20,00 eur.

    Halooo neviete náhodou čo je s Osičkou36?