Používame cookies. Viac informácií tu.
Zavri
    1 / 1

    mnam pamätám si tu chuť😍

    13. jan 2018

    A dnes by stal nue 1,50kcs ale 1,50e 😂

    13. jan 2018

    S kvalitou to nemá nič. Akurát komanči nevedeli paterizovať poriadne a nemali veľa Éčiek.

    13. jan 2018

    @mima1 veď keď nás lanárili na euro tak vraveli že nič sa nemení. Že sa mení len mena nie cena. Čo je pravda. Niekedy 1,50kcs dnes 1,50€

    13. jan 2018

    @draik
    Aj o tom je, vsade kopec eciek-aditiva, konzervanty a dosledok alergie a rozne ine traviace, kozne atd problemy. A plus napr. obycajne maslo a mlieko neporovnatelne kvalitou.

    13. jan 2018

    @tigrica182
    Len tie platy akosi umerne nenarastli, ze 1:1😀

    13. jan 2018
    Komentár bol odstránený

    unas v robote si nechaju jogurt aj 3 mesiace v chladnicke a nieje ani nafuknuty

    13. jan 2018

    @draik a myslíš že to teda nieje o kvalite? Veď pasterizaciou a kopou eciek sa kvalita nezvýši ale naopak parádne znižuje. Teraz sa predáva odpad napichany eckami a ešte sa nám snažia vnútit že je to v poriadku a zdravé.

    13. jan 2018

    @elpis
    Ak by mali výrobcovia už pred desiatkami rokov technológie, chémiu a spol. na úrovni dnešnej, tak by ju používali možno ešte agresívnejšie. O to viac, keď vtedy nebol dostatok bežného tovaru. Čiže nie vďaka minulosti ale napriek nej boli vtedy potraviny iné.

    13. jan 2018

    Podlana teraz aj inak balia a aj preto teraz potraviny vydržia dlhšie, ak sú vákuovo zabalené... Si myslím teda 😂

    13. jan 2018

    Na dobu spotreby má veľký vplyv aj hygiena, čistota výrobného prostredia. Dnes sú hygienické potiadavky oproti minulosti veľmi vysoké, všetko musí byt tip top, sanitácia taká voľakedy nebola. Dnes človek pri výrobe nepríde s týmto typom výrobku do žiadneho priameho kontaktu, všetko sa vari v nerezových tankoch, plní sa tiež v prostredí, ktoré je asepticke. Čiže nie je to len kvôli aditívam. Skúste si v archíve pozrieť pesničky zo Zlatej Brány - je tam jedna pesnička o čokoláde a nakrúcali ju v nejakej čokoládovni - špinavé prostredie, ošarpané steny, ženy to “patlali” priamo holými rukami. A takto to fungovalo všade. Dnes by prevádzku hygienik zavrel, keby to tak vyzeralo.

    14. jan 2018

    Mnaaam, a este aj Dolinku som mala rada 😋

    15. jan 2018