Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    silviamatuskova
    1. jún 2018    Čítané 127x

    Zdravý životný štýl s Powerlogy

    Ahojte,

    dnes by som sa s vami chcela podeliť o skvelú recenziu. Jedná sa o produkty značky POWERLOGY: MANDLOVÉ MASLO BIO, POWER NOUGAT BIO a POWER CHOCHOLATE BIO 70%.

    K týmto produktom som sa dostala vďaka testovaniu. Veľmi som sa potešila tomuto testovaniu, keďže sa snažím prejsť na zdravý životný štýl a aspoň takto som mala možnosť niečo vyskúšať. Ten, kto sa chystá prejsť k zdravému stravovaniu tieto produkty sú preňho ako vyšité 🙂 Základom zdravej výživy je pestrosť a rozmanitosť. Zabudnite na náročné plánovanie. Stačí dodržiavať len pár zásad. A tá najdôležitejšia je, aby strava obsahovala všetko to, čo obsahovať má, a neobsahovala priveľa toho, čo pre zdravie nie je najlepšie. A tieto produkty naozaj obsahujú dosť toho, čo je pre naše telo potrebné.

    Zdravá výživa nie je založená na nejakých špeciálnych potravinách, naopak, na úplne bežných, ktoré nakúpite v bežnom obchode.

    POWER NOUGAT BIO

    Čerstvý nugátový krém bez palmového oleja, rafinovaného cukru a konzervantov vyrobený na Slovensku. Zloženie a pôvod: 100% lieskovce z Talianska (70 %, kokosový cukor, Fino de Aroma kakaová hmota, morská soľ (0,2 % .

    Môžete ho použiť napríklad na dochutenie smoothie, raňajkovej kaše alebo jesť len tak lyžičkou. Ja som si ho napríklad natrela na čerstvý špaldový chlebík z pekárne a bola som v siedmom nebi 😍

    MANDĽOVÉ MASLO BIO

    Chrumkavé a čerstvé mandľové maslo v BIO kvalite z top sicílskych mandlí so štipkou morskej soli bez cukru a konzervantov vyrobené na Slovensku.

    Zloženie a pôvod: 100% BIO mandle (99,8 %, morská soľ (0,2% ).

    Využit ho môžete taktieť napríklad na dochutie kaše alebo smoothie ale aj napríklad pri rôznych dezertoch. Prekvapila ma ale konzistencia masla, je trochu tekutá ale chuť je neskutočná.

    POWER CHOCHOLATE BIO 70%

    Výberová BIO čokoláda bean-to-bar s celými lieskovými orechmi a s javorovým cukrom vo výhodnom trojbalení.

    Popis výrobku: BEAN -TO -BAR / BIO ČOKOLÁDA

    Zloženie: kakaová hmota BIO Arauca Colombia, BIO javorový cukor, BIO kakaové maslo, BIO vanilka, BIO lieskové orechy, obsah kakaovej sušiny minimálne 70%.

    Rozmery: štvorec 12cm * 12cm

    Ako využiť? Túto čokoládku si môžete dať ako snack. Veľmi chutná, a ja som veľký milovník orechov tak táto čokoláda je pre ma ako stvorená.

    silviamatuskova