simca299
10. júl 2019
214 

Moje testovanie so Surfom

Možnosť testovania pracích prostriedkov na Modrom koníkovi bola pre mňa hneď od začiatku zaujímavá. Dôvodov, prečo som sa rozhodla zapojiť, bolo hneď niekoľko, no najviac ma lákali vôňa kokosu a bezplatné pranie, pretože u nás sa perie často a prací prášok kupujem 2 razy do mesiaca. 

Keď mi prišla správa, že som bola na testovanie vybratá, veľmi som sa potešila a hneď začala kopiť špinavú bielizeň. V pondelok ráno som nedočkavo čakala kuriéra, keď prišiel, plná očakávaní som otvorila balík a v ňom uvidela prací prostriedok Surf Coconut splash a Surf tropical lily. 

A začalo sa testovanie. Ako prvé som dala do práčky farebnú bielizeň a použila Coconut Splash, dávkovanie podľa predpisu. Keďže bielizne bolo pomenej, po opratí bola voňavá a svieža. 

Pri ďaľších praniach som zostala nemilo prekvapená, dokonca až sklamaná, pretože pri plnšej práčke nebolo kokosovú vôňu vôbec cítiť a taktiež niektoré škvrny nedokázal vyprať. V tomto testovaní obstal lepšie Surf Tropical, ktorý bolo nádherne cítiť a poradil si aj so škvrnami. Stále som sa však pokúšala dať Coconut šancu, a preto som pridala až dvojnásobné dávkovanie a bielizeň som pred praním aj namáčala.

Celkovo testovanie Surf hodnotím pozitívne, keďže po upravení dávkovania bola bielizeň podľa mojich predstáv. Určite mi však balenie nevydržalo na 18 praní, ale na dávkovanie vplýva mnoho faktorov, ako napr. množstvo bielizne, tvrdosť vody. Samozrejme, rada som vyskúšala novinku Surf Coconut Splash a vôňou ulahodila čuchovým bunkám.

Testovanie bolo milým spríjemnením prania. 

#test_surf a #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli