Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    #test_k2r
    Konečne sa aj na mňa usmialo šťastie a vybrali mňa a moju rodinku do testovania výrobkov od firmy Henkel - K2r, a preto Vám veľmi pekne ďakujem. Jeden krásny deň dorazil balíček, ktorý obsahoval tieto výrobky – obrúsky COLOUR CATCHER, obrúsky INTENSIVE WHITE, sáčky INTENSIVE WHITE+ Stain Remover, sáčky COLOUR CATCHER + Stain remover a čistič práčky Washing machine Cleaner 3in1. Špinavej bielizne je u nás každý deň kopec, tak sme sa pustili do testovania.

    Ako prvé sme vyskúšali sáčky COLOR CATCHER + Stain remover (obrúsky proti zafarbeniu s odstraňovačom škvŕn). Mala som bielizeň rôznej farby, a kedže aj tmavé oblečenie, obávala som sa výsledku. Po dopratí som bola milo prekvapená,nežiadúce farby zosatali na obrúsku a biela bavlnená plienka zostala krásne bielou. Výrobok si však s fľakmi neporadil, fľaky na podbradníku zostali. ☹

    Obrúsky COLOR CATCHER (obrúsky proti zafarbeniu) super uľahčujú pranie, nemusíte bielizeň triedit, farby zostanú na obrúsku. Skúsila som oprat rôzne farby ale skutočne farba zostane na obrúsku. S týmto výrobkom som spokojná a určite ho budem používať.

    V našej domácnosti máme prevažne biele uteráky, tak výrobok INTENSIVE WHITE (intenzívna biela) ma potešil. S výsledkom som spokojná, uteráky majú žiarivú bielu farbu. Výrobok INTENSIVE WHITE + Stain Remover (intenzívna biela s odstraňovačom škvŕn) si hravo poradil s fľakmi od make up a riasenky na bielom uteráku. Uterák zostal krásne biely a po škvrnách ani stopa. Aj tieto výrobky budem určite používať naďalej.

    Kedže práčke dávame zabrať každý deň, dopriali sme jej relax s výrobkom Washing machine Cleaner 3in1. Neviem však posúdit, ako ju vyčistilo ale sviežo voňala a bubon sa leskol 🙂
    Chcela by som sa poďakovať, že naša rodinka mohla testovať tieto výrobky 🙂

    (7 fotiek)

    #test_k2r Aj tento produkt obstal na jednotku. Uterák špinavý od make up a riasenky a po vyprati krásne biely 🙂

    #test_k2r Keďže práčke dávame zabrať,tak sme jej dopriali včera relax s týmto produktom 🙂

    #test_k2t Včera sme testovali produkt INTENSIVE WHITE,uteráky krásne biele.

    #test_k2r začíname s testovanim 🙂

    #test_k2r Balíček dorazil 🙂