recept
@ 800gr. Anelletti-cestoviny
@ 250 g paradajkov v konzerve vymixovanych
@ 200 gr. Bravčové
@ 200 gr. hovazie
@ 100 gr. masti
@ Pohár červeného vína
@ 100 gr. strúhaného syra
@ 1 cibuľa
@ Olivový olej, soľ, korenie
takze dame si uprazit cibluku pridame mlete maso sol cierne korenie a ked je do zlatista uprazene tak pridame pohar vina a nechame podusit ked sa vino vypari podlejeme trochou vody a pridame vymixovane paradajky nechame dusit mozme pridat aj bobkovy list doda chut medzitym si dame uvarit cestoviny v slanej vode ked nevarime ich do mäkka pripravime si formu ktoru vymastime a poprasime struhankou ked je omacka uvarena asi tak po hodinke na slabom ohni zmiesame ju s cestovinami a vlejeme do formy posypeme parmezanom nastruhanym a dame znovu dalsiu kopku az do konca kym budee plna dame piect do truby na 180 c na 30 minut
pekné a isto aj chutné - budem sa inšpirovať 🙂
s baklazanom? Ten milujem 🙂