51 / 101
    pasta al forno -zapekane cestoviny

    s baklazanom? Ten milujem 🙂

    26. mar 2013
    sissi33
    autor

    recept
    @ 800gr. Anelletti-cestoviny
    @ 250 g paradajkov v konzerve vymixovanych
    @ 200 gr. Bravčové
    @ 200 gr. hovazie
    @ 100 gr. masti
    @ Pohár červeného vína
    @ 100 gr. strúhaného syra
    @ 1 cibuľa
    @ Olivový olej, soľ, korenie
    takze dame si uprazit cibluku pridame mlete maso sol cierne korenie a ked je do zlatista uprazene tak pridame pohar vina a nechame podusit ked sa vino vypari podlejeme trochou vody a pridame vymixovane paradajky nechame dusit mozme pridat aj bobkovy list doda chut medzitym si dame uvarit cestoviny v slanej vode ked nevarime ich do mäkka pripravime si formu ktoru vymastime a poprasime struhankou ked je omacka uvarena asi tak po hodinke na slabom ohni zmiesame ju s cestovinami a vlejeme do formy posypeme parmezanom nastruhanym a dame znovu dalsiu kopku az do konca kym budee plna dame piect do truby na 180 c na 30 minut

    26. mar 2013

    pekné a isto aj chutné - budem sa inšpirovať 🙂

    4. máj 2015