siusen123
20. feb 2024
49 

Moje ďieťa má atopický exém...

Dobrý deň....už neviem ako ďaľej máme furt exem od 3mesiacov na líčkach u mojej už ročnej dcérky😪teraz už aj na bradičke keď som zaraďovala jedlo bolo všetko dobre ale exem nemizol kus niekedy zmizol zase prišiel kortikoidy nepoužívam biodermu davame no  už nepomáha kojim neviem či ublizujem ja no tak isto nejedavame mliecne a s obsahom alergenu ako by som mohla pomôcť?

Dietatko je malicke, ale mohli by ste zaradit 1 chlorelku denne rozrobit vo vodicke a podavat po lyzickach. A druhou chlorelou by som potierala tie miesta kde je ekzem. Alebo M33+ probioticky ustny sprej vhodny aj strieknut do ust aj na konkretne miesto nastriekat. Vsetko co sa vysype na kozi ma suvis s traviacim traktom a crevom. Nie som predajcom ziadnej zelenej potraviny. Takze kvalitu si radsej odsledujte sami, naco mate financie.

20. feb 2024

tiez sme sa s tym potrapili a to mala len par mesiacov. ak uz nekojis, tak ty si nemusis nasadzovat dietu, ale jej nic, co by bol alergen - coko, orechy, jahody, atd. nasa kozna nam dala premastujuci krem s kys.mliecnou v belobaze (na predpis) a az sa vstrebalo, tak taku pastu s ichtyolom. volali sme to hnedy smradlavy krem, ale bol top, za par centov za doplatok v lekarni, ale trebalo naozaj niekolko krat denne. tento typ pasty moze len kozny predpisat, pediatricka nam predpisala nieco podobne, ale mast a to uz tak nepomahalo. ja neviem, ale nam tie biodermy, adermy a larocheposay za drahe peniaze absolutne nepomohli. preslo to po cca mesiaci, az sa kozna cudovala, ze tak rychlo

20. feb 2024

Začni písať komentár...

Odošli