Mňaaaaam ach ❤️
vyvar milujem, ale ja rada mixujem maso, teda davam kare kosti (to masko spomedzi kosti je uzasne), kusok hovadzieho masa, uz nejaku dobu davam aj stehno z moriaka a straaaasne vela kuracich srdiecok ( momentalna mania mojho maleho chlapa).
Naše stare hrnce. Sice ich uz nepouzivame, ale su odlozene v spajzi
@blondiee83 to vyskusam, este som take nepocula.
@blondiee83 aj kvoli farbe je to dobre
@blondiee83 cibula s vrchnou suchou supou sa nechava kvoli farbe, sfarbi vyvar jemne do zlta
Mňaaaaam tak toto mi ako chyba😍
@blondiee83 ďakujem, áno, dávam aj šupku, len posledné cibele mi ošúpal synček, aby mi málo nebolo. 😊
Šupka krásne zafarbí polievku. 😋👌
@oxiba nielen kvôli farbe, keďže ja na farbu dávam do polievky šafran. Ale už som vygooglila:
Podľa najnovších výskumov, vonkajšie vrstvy cibule sú nadmieru bohaté zdroje flavonoidov a zvlášť quercetínu. Ide o veľmi silný antioxidant s protizápalovými účinkami.
A teda je tam toho viac, no nechce sa mi to sem všetko po jednom kopírovať.
@katkaseiner
@mam1na
@kvetinkakk takže pre toto:
Podľa najnovších výskumov, vonkajšie vrstvy cibule sú nadmieru bohaté zdroje flavonoidov a zvlášť quercetínu. Ide o veľmi silný antioxidant s protizápalovými účinkami.
@blondiee83 šupku nechavam aj ja


uuuuhm az ku nam ho citit 😍 milujem tu vonu a chut