icon
1 / 1
avatar

uuuuhm az ku nam ho citit 😍 milujem tu vonu a chut

Odpovedz
3. sep 2019
avatar

Aj u nás rovnako 😉😉

Odpovedz
3. sep 2019
avatar

Wooow, vyzerá skvelo... Určite chutil 👍🙂

Odpovedz
3. sep 2019
avatar
Odpovedz
3. sep 2019
avatar

Mňaaaaam ach ❤️

Odpovedz
3. sep 2019
avatar

Mňam vývar milujem a najviac ak sú 3druhy mäsa vo vývare,kopu zeleniny,petržlenová vňať💟

Odpovedz
3. sep 2019
avatar

Ja dávam aj štipku zázvoru, trošku strúhnem. 😉

Odpovedz
3. sep 2019
avatar

vyvar milujem, ale ja rada mixujem maso, teda davam kare kosti (to masko spomedzi kosti je uzasne), kusok hovadzieho masa, uz nejaku dobu davam aj stehno z moriaka a straaaasne vela kuracich srdiecok ( momentalna mania mojho maleho chlapa).

Odpovedz
3. sep 2019
avatar

Naše stare hrnce. Sice ich uz nepouzivame, ale su odlozene v spajzi

Odpovedz
3. sep 2019
avatar

U nás varí vývar muž, akosi to vie lepšie dochutiť a zalizujeme sa až za ušami 😊

Odpovedz
3. sep 2019
avatar

Baby, poradím ešte cibuľku aj so šupkou, tou hnedou (samozrejme vrchnú dole), ževraj sú v nej veľmi dôležité latky
@mam1na

Odpovedz
3. sep 2019
avatar

@blondiee83 to vyskusam, este som take nepocula.

Odpovedz
3. sep 2019
avatar

@blondiee83 aj kvoli farbe je to dobre

Odpovedz
3. sep 2019
avatar

@blondiee83 cibula s vrchnou suchou supou sa nechava kvoli farbe, sfarbi vyvar jemne do zlta

Odpovedz
3. sep 2019
avatar

Mňaaaaam tak toto mi ako chyba😍

Odpovedz
3. sep 2019
avatar
sjankap
autor

Ja som zbožňovala, keď môj ocino varil hovädzí vývar. Vždy potom vykostil mäsko a my deti sme sa okolo nehi zhŕkli a jedli ho s ním s horčicou a chlebom 🙂

Odpovedz
3. sep 2019
avatar
sjankap
autor

Ja som mala mäsa hodne, tak ho dusím a dovarím ryžu 😉

Odpovedz
3. sep 2019
avatar

@blondiee83 ďakujem, áno, dávam aj šupku, len posledné cibele mi ošúpal synček, aby mi málo nebolo. 😊
Šupka krásne zafarbí polievku. 😋👌

Odpovedz
3. sep 2019
avatar

My dnes hovädzí ten je ešte podľa mňa top

Odpovedz
3. sep 2019
avatar

@oxiba nielen kvôli farbe, keďže ja na farbu dávam do polievky šafran. Ale už som vygooglila:

Podľa najnovších výskumov, vonkajšie vrstvy cibule sú nadmieru bohaté zdroje flavonoidov a zvlášť quercetínu. Ide o veľmi silný antioxidant s protizápalovými účinkami.

A teda je tam toho viac, no nechce sa mi to sem všetko po jednom kopírovať.

Odpovedz
3. sep 2019
avatar

@katkaseiner
@mam1na
@kvetinkakk takže pre toto:
Podľa najnovších výskumov, vonkajšie vrstvy cibule sú nadmieru bohaté zdroje flavonoidov a zvlášť quercetínu. Ide o veľmi silný antioxidant s protizápalovými účinkami.

Odpovedz
3. sep 2019
avatar

@blondiee83 šupku nechavam aj ja

Odpovedz
4. sep 2019