Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte, kde sa dajú kúpiť spacie vaky celoročné pre dvojrocne dieťa za normálnu cenu. Pozerám na nete a tam 40 €. Mala má teraz rok a pol a chce spať v tomto, tak chcem jej kúpiť aj na zimu.

    Ahojte. Akú veľkosť zimnej kombinézy mi treba pre dcéru, ktorá má teraz v januári jeden rok a chcem jej kúpiť na budúci rok, čiže na dva roky z Lidlu. Na druhý týždeň majú vypredaj a sú aj v letáku písané, že budú zlacnené.

    Ahojte. Zavárate niektorá v zavaracom hrnci? Kúpila som, aj som pár krát zavarala. V mojom sa píše, že sa dá naraz robiť aj dve rady fliaš naraz. Ja som zatiaľ vždy robila len jednu radu fliaš, a preto ma zaujíma, či ste robili naraz dve rady fliaš a aké máte skúsenosti. Či sa vám nejazdia, alebo koľko vody ste dali?

    Ahojte, tie, čo ste niekedy kupovali zimnú kombinézu z Lidla, akú veľkosť by ste kúpili. Malá bude mať rok v januári a má teraz 9 kíl. 74-80 bude asi mala, ale v Lidli, že oblečenie je väčšie.

    Ahojte, máte niektorá skúsenosti s kvapkami Pleumolysin? Včera ich detská lekárka predpísala mojej 6-tyzdnovej malej od dusiveho kašľu. Ale v lekárni ma varovali, že obsahuje kodein.