Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    slavuska237
    29. dec 2021    Čítané 104x

    Zem máme len jednu 🌎

    Chcela som to už  niekoľkokrát vzdať. No myslím si, že môj článok si tiež zaslúži byť videný. Preto vopred ďakujem, že ho niekto z nudy, aj keď vás možno nudí už teraz, nenahlási... 💬

    Nie nerobím si srandu! 🙈🤣 Od 19.12. prešlo 10 dní a takmer toľkokrát som sa snažila nahrať tento článok. Dokonca mi dal aj 🐎 prázdniny..

    A nie, nemyslím si, že mi zmenou farby vlasov odišiel aj technický typ môjho mozgu. 🧠

    Jednoducho sa niekto asi nudil...

    Preto budem stručná. 

    10 produktov = 10x super 

    ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

    Ďakujem, dovidenia!!!

    Ale čo ste?! 🤣🥰 To by som vám nespravila.

    O čosi viac si uvedomujem, že to takto nejde večne. Nepatrím ku eko - bio- raw maniakom, no v každej oblasti si viem nájsť niečo, čo ma baví, teší a v čom vidím zmysel.

    Tak je to aj s recykláciou a eko zmýšľaním. Sme 5-členná rodina. Každý má svoje potreby- teraz píšem najmä o drogérii. Ja potrebujem cca 4 prípravky len na vlasy. Plus dva na telo. Deti potrebujú cca 3 a manžel, aj keď by mu pochopiteľne stačil jeden, 🙈❤ ich tiež má cca 3. Ak nám dôjdu každému tieto prípravky, máame tu jeden kôš plastu. 

    Musím povedať, že tuhú drogériu sme kupovali už skôr. No ako každá novinka na trhu, stálo nás to kopec peňazí a nebolo to „to práve orechové". No uznajte, že šampón by mal aj peniť! 🧼

    Všetky produkty prešli kompletným, detailným  používaním. V prípadne prípravku alverde man 4 v 1 by som to nazvala priam záťažový test. Manžel ho testoval veľmi intenzívne a bol taký nadšený, že mi stále vypisoval aký je úžasný, citujem: „Napíš tam: Cítim sa ako znovuzrodený." On si napríklad nevšimol vec, ktorá mňa ako prvá trochu zneistlila a celú dobu som rozmýšľala, ako by sa to dalo vyriešiť.  

    🚫Je to vec, ktorú označujem ako nevýhodu a jediné mínus. 

    🏷Ak máte tuhých prostriedkov viac, neviete čo je čo. Na samotných prostriedkoch sa to nepíše a nejak extrémne nie sú rozlíšené. Predpokladám, že ho nemienite dávať stále späť do krabičky.

    📍Ocenila by som preto buď dierku na prevlečenie šnúrky so štítkom, kde si sami dopíšete, čo je to alebo čie je to. Alebo je potrebný organizér ako napr na korenie, kde si priehradku označite a prípravok odložíte. 

    👃Ak milujete vône, siahnite po tuhom masle s granatovým jablkom alebo tuhom sprcháči s rovnakou vôňou.  

    💇‍♀️Ak chcete potešiť svoje vlasy, peňaženku aj prírodu, ušetriť miesto, šampón alverde s pomarančom je prvý, čo naozaj penil! Mandľová maska na vlasy to už len dotiahla do konca. 

    👶Pri malých miminkách odporúčam siahnuť po jemnom prípravku babylove natur 2 v jednom na umývanie a hydratovať maslom rovnakej značky. Vôňa nie je dráždivá, nezabúdajte tiež na to, že je vhodný naozaj pre miminká. Tak do 2 rokov. Pre staršie dieťa už šampón mierne nepostačuje. 

    👨‍🦲Citlivú pokožku tváre jednoducho umyjete s pripravkom Balea s obsahom konope, ktorý nedráždi a nevysušuje ani problematickú pleť. 

    🤲Mydielka na ruky nesmú chýbať v žiadnej domácnosti, preto ho neváhajte kombinovať s tuhým krémom na ruky s výťažkom z rakytnika, ktorý padne akurát do dlane aj do kabelky.  

    👀A na záver prípravok alverde Men 4v 1 znovuzrodí vášho muža každý deň.

    Link na tieto produkuty: 

    #skusenosti_dm_tuha_kozmetika

    slavuska237
    7. júl 2019    Čítané 356x

    Princezná na hrášku

    Princezná na hrášku. 

    Teraz premýšľam, či ňou v mojom článku budem ja alebo tá moja malá, vytúžená jediná. Alebo žeby niekto tretí?

    Je mnoho rozprávok, ktoré už do bodky poznáme ako skončia. Dnešná moderná doba ponúka ale aj pýta viac. Som trojnásobná mamina. Viem, nie som jediná... 🙂 No ruku na srdce, čo vám, ako matkám viacerých detí, chýba najviac?  Mne osobne spánok. Teraz sa niektoré vrátite na úvod článku, prípadne lovíte v pamäti, čím som vás posledné dni spamovala. Nie, netestovali sme Dormeo matrace, ani Materaso a ani iné, ktoré neviem, ako sa volajú. My sme vám testovali podložku na hranie. Tak, teraz môže polovica pokojne odísť ,lebo recept na kvalitný spánok tu nenájdete.

    Neverím na osud, ani vesmír, ani karmu, ani.. ani. V tejto chvíli krížik v pravom rohu stláča ďalšia časť vás...

    A tak sa už pokojne môžem venovať svojmu malému stádočku, ktoré naozaj recenzia zaujíma. Je mi jasné, že ste si ju už možno od niekoho prečítali. Buďme však reálne, sto ľudí, sto chutí. 

    Na čo som sem ťahala tú karmu... ? Aha, vykojený mozog tešiaci sa na jeden reklamný spot spánku už trocha absentuje. Chcela som povedať, že verím na štastie. Také to malé, milé, veselé, ktoré vás občas navštívi v nejakej pekelnej situácii. 

    Po dvoch chlapcoch sa do našej rodiny priláskovala princezná. Myslela som si, že tretie dieťa už nič nemôže potrebovať a všetko už máme. Teraz ma obklopuje kopec nezmyselných a nepotrebných vecí len pre to, že sú RUŽOVÉ! 

    Test podložky bolo práve to naše malé šťastie v pekelnej situácii. Naša drobuľa sa začala pokúšať o pohyb. Avšak penové puzzle bol akurát tak dobrý animátor. "Rozober ho na čo najmenšie kúsky, niečo pri tom aj zjedz a zvyšok ideálne ukry, hoci aj do wc! (Ver mi, neponorí sa to. Skúšal som to!)"


    Asi takto musel znieť slogan v jej hlavičke. Keď som spomenula manželovi, že chcem podložku na hranie, týždeň sme sa nerozprávali. Niežeby sme sa pohádali. Poukladal mi všetky zbytočnosti, ktoré sme dcérke nakúpili, pekne na seba, a tak sme sa nejaké dva týždne nevideli.  


    Bola to pekelná situácia. 
    A tak prišlo to šťastie.


    Keď som mu to povedala, prvé, čo sa ma opýtal, koľko stála. Neveril mi, že som ju vyhrala. Bolo to až príliš podozrivé. Na margo tejto otázky som si sumu vygooglila, a tak sme sa smiali dvaja. Budem úprimná, nikdy by som ju za túto sumu nekúpila. Avšak po skúsenosti s ňou by som zas určite neváhala a šla by som do tejto značky s prijateľnejšou sumou.

    Druhá vec, ktorá ma zarazila, bola váha. Keď podložka prišla, prostredný syn je vášnivý preberač zásielok. Keď ho s ňou začalo metať, myslela som, že si robí srandu. Keď som ju od neho prebrala ja, tiež som sa neveriacky uistila, či je to isto môj balík.

    A tak prišiel tretí malý čierny bod. Vôňa gumy. Aj keď, niektoré tehotné by to možno ocenili. Ako napríklad ja, milujem vôňu benzínu. Podložka si preto prvú noc užila na teraske. O to vzácnejšie bolo nové ráno, keď si krpec myslel, že znova niečo prišlo.

    Od tejto chvíle už budem fakt len chváliť. 

    Pre nás bol naozaj kľúčový ten druhý deň. 

    Veľmi pozitívne hodnotím vzhľad. Kombinácia sivej a bielej je naozaj nadčasová, neutrálna a dobrá. V mnohých smeroch. Ja som si vysnívala, ako sa bude vynímať v novej izbičke našej princeznej, ako k nej budú pasovať little dutch hračky a doplnky. Potom som sa prebrala a došlo mi, že izba ešte nie je dokončená a LD hračky ešte doma tiež žiadne nemáme. 

    Čistenie. Ďalší bod plus. Skúšala som vysávať, skúšala som zametať malou metličkou a tiež som ju skúšala pekne krásne osprchovať hadicou, ale aj šetrne prejsť handričkou na všetky povrchy, rovná sa – vlhčená utierka. Nečistota ide dole úplne v pohode.  

    Ako môžete sami vidieť, grcka sa dá utrieť aj prštekom.

    Boli sme s ňou aj vonku. Páčilo sa nám, že sa do nej nezatláčali kamienky ako u iných podložiek, nerovná plocha nebola vôbec citeľná. Nevýhodou je to prenášanie. Fakt som ju chcela vziať aj na Domašu. Ale sakra, dosť som divná s troma deťmi sama, kočík, deka, stan, tristo kolies a krémov, plus chladnička na dobroty a lahôdky v podprsenke. Fakt som ju nezvládla vziať. Tak sme ju prevetrali iba u nás. Po použití vonku sme ju len opláchli vodou a frčali ďalej.

    Čo sa týka pohodlia pri hraní, tak to ti je nezrovnateľné s kobercom, inou podložkou či slávnym penovým puzzle. Ja som mala miestami pocit, že tých drobcov práve tá podložka udrží pri hre. 

    A to pohodlie som si skúsila aj ja. Keď som sa tu pýtala, čo na pudingový zadok a brucho, odporúčali ste mi plank. Ďakujem vám kobylky, skoro ste ma tým zabili. Ale predsa tá skúška stála za to. Po niekoľkých pokusoch  so smiechom v ušiach som vydržala už aj 50 sec. Na reklamu do topshopu to nebude, ale za to muž bol na dobrú komédiu.  

    Tuším som sa naučila aj lietať 🙂 Moja dcéra sa ku mne zjavne nepriznáva 🙂 

    A teraz prichádzame k tomu, prečo sa článok volá princezná na hrášku. Úplne neplánovane mi na nej zaspala princezná uprostred hry, uprostred hračiek. Normálne sa tam vyspala ako bežne naobed spí. Bol horúci deň a aj tu som ostala prekvapená, že nebola spotená ,keď vstala. Vlastne som to mala dva v jednom. Keď vstala, rovno sa začala hrať.

    Ako čerešničku na torte vám poviem, že poznám ešte jednu "princeznú na hrášku". Môjmu mužovi nie je vôbec ľahké sa zavďačiť. Stále niečo šomre. Čo sa týka spánku, cíti každé zrnko piesku, ktoré sa nám občas ocitne v posteli. Čo sa týka nových vecí a najmä vecí, ktoré nechcel ani len vidieť, je veľmi skepticky. No ako sa hovorí, prišiel na psa mráz. Raz, po tom jednom z mnohých večerov, keď uspávaš deti dlhšie ako je doba ich spánku, tam zaspal. Keď vstal a mal kadekde otlačené hračky, povedal mi len toľko. "Konečne si aj niečo užitočné kúpila!" 


    Dodnes mi neverí, že som ju vyhrala ako testovanie. Osobne túto podložku vrelo odporúčam a úprimne verím, že vám moja recenzia aspoň v niečom pomohla. Predsa len, stalo ma dosť námahy ju dať dokopy popri tom, čo všetko dokážu i nedokážu tri (a pol-muž) deti spraviť, keď sa mamka nepozerá.

    slavuska237
    7. júl 2016    Čítané 335x

    Ako vyzeral náš test s DM

    Milé mamče.
    Nestáva sa často, aby vám niekto dovolil verejne vyjadriť svoj názor na nejaký produkt, ktorý vám ešte aj pošle domov. A čo by jeden, rovno 12 !
    My sme to šťastie mali, preto by som sa rada podelila o svoje postrehy.
    Pozitívne, negatívne reálne a neprifarbené.

    Prvé testované boli MINI ZMES TYČINIEK s príchuťami a to v Ovocno-banánovo-čerešňová a Obilninovo-jablkovo-banánová sú vhodné od jedného roka. Sám mladý pánko si vybral že padnú prvé za obeť. Sklamanie pre mňa bolo , že netuším koľko tam bolo tyčiniek. Zrazu som našla len pár prázdnych papierikov a zvyšné si náš škrečok isto niekde odložil... A to som si plánovala , že ich vezmeme niekam na prechádzku.
    Keďže neobsahujú cukor nám padli vhod. Energie máme veru dosť aj bez neho.

    Svedomito sa pripravujeme na príchod nášho druhého potomka. Bolo by neekonomické kupovať novú výbavičku a tak sme sa rozhodli najprv pretriediť tú po prvom synčekovi. Patrím k matkám ktoré neveria veľmi v zázraky odstraňovačov škvŕn ale tento OXI POWER od spoločnosti DENK MIT mi predsa len urobil radosť.  Bodynká s fliačikom sme najprv postriekali podľa návodu a neskôr dali prať do práčky s UNIVERZÁLNYM PRACÍM PROSTRIEDKOM značky DENK MIT ultra sensitive samozrejme aj s ďalšou kopou prádla, v ktorej bolo aj moje obľúbené tričko ,,vyrobené z lásky,, to sa mi podarilo poriadne zamastiť pri vyprážaní fašírok.
    Oba výrobky vrelo odporúčam. Odstraňovač škvŕn sa pochlapil a dal si rady naozaj so všetkými škvrnami. Univerzálny prací prostriedok ultra senzitiv jeho prácu dokončil a šetrne opral poriadnu kopu bielizne. Nedá mi nespomenúť, že aj keď je prací prostriedok neparfumovaný prádlo naozaj sviežo voňalo! Bolo príjemné na dotyk a keď idem do hĺbky, pre mňa najväčším plus je , že môj syn ktorý je na nové pracie prostriedky ,,prudko reaktívny,, nijako alergicky ani exematicky nezareagoval .



    BABYLOVE NA DETSKÉ JEMNÉ VLÁSKY  tento výrobok sme ani nemuseli otvárať rovno sme ho darovali synovcovi. My už totiž tento šampónik aj umývací gél vlastníme od 2. Mesiaca nášho synčeka.  Má krásnu jemnú vôňu a obsah panthenolu a slezu nám pomohol zbaviť sa opätovného vysušovania pokožky hlavy. Aj keď to na obale nie je napísané, z vlastnej skúsenosti viem , že po ňom neštípu očká čo je pri malých deťoch veľká výhoda.  A pre všetkých milovníkov vône bábätiek je vhodný na bežné umývanie vlasov aj u dospelých ;)

    Intenzitu testovania sme museli po pár dňoch trocha obmedziť kvôli synčekovým teplotkám L no aj tu sa pre nás našiel pomocník v podobe BABYLOVE DEZINFEKČNÉ VLHČENÉ OBRÚSKY teplotku ešte stále meriame v riťke a tento krát sme používali 2 teplomery aby sme si hodnotami boli istý. Po použití sme teplomery vždy poriadne vyutierali a tým ich vydenzifikovali. Vďaka kompaktnosti balenia zvyšok obrúskov skončil v kabelke a tešíme sa na ďalšie snáď už nie teplomerové dezinfikovanie.

    Priznám sa že BIO KOKOSOVÉ MLIEKO s objemom 200 ml som chcela pôvodne iba vypiť. Ale hovorím si , bolo by fajn ho niekde aj využiť. Okrem kokosového latte ktoré som si doma spravila spenením kokosového mlieka a pridaním malého pressa som vytvorila aj zdravú maškrtu pre drobcov.
    Raňajky, desiata, olovrant či večera bez výčitiek J

    200ml bio kokosové mlieko zohrejeme tesne pod bod varu
    150 g celozrnného kuskusu dáme do plytkej nádoby
    zalejeme kokosovým mliekom prikrijeme , necháme zmäknúť
    vykôstkované čerešne zmiešame s kuskusom , žiaden cukor nám netreba , opäť zakrijeme a necháme postáť
    natlačíme do zimnou vodou opláchnutých formičiek vyklopíme na tanier polejeme kozím jogurtom a ozdobíme čerešňou ;) dobrú chuť.

    Naozaj je kvalitné a nie je potrebné ho dochucovať .

    Balea Mangový šampón pre všetky druhy vlasov neodporúčam jesť!
    Áno jeho zvodná vôňa k tomu veľmi láka a však je lepšie ho použiť len na vlasy. Okrem krásnej vône oceňujem obsah vitamínov B5 a B3 ktoré po viacnásobnom použití prinášajú výsledok v podobe zdravších vlasov a tiež veľkým plus , aspoň pre nás je to , že neobsahuje silikón ktorý vlasy veľmi zaťažuje a tým spôsobuje rýchlejšie mastenie vlasov.

    BALEA GÉL NA HOLENIE ani tento produkt neodporúčam jesť.  Tehu chute su smrrrť. :D A aj holenie je pre tehuľky smrrť. Ale ta krásna vôňa vás presvedčí, že sa o seba starať treba. Gél má pri nanášaní super konzistenciu, a okrem krásnej vôni oceňujem obsah aloe vera ktorý síce nie je taký veľký ale určite pre holenie príjemný a priaznivo pôsobiaci.

    ZMES BIO KEŠU ORECHOV A SUŠENÝCH BRUSNÍC takmer by som na ne zabudla. Boli fantastické! Až tak dobré , že som si pri návšteve DM šla kúpiť ďalší balíček. Cena  ma troška zaskočila, aj balíček čistých kešu orechov bol fantastický  A však to spojenie s brusnicami má niečo  viac do seba. A tento krát som si mohla aspoň vyskúšať lepku na opätovné uzavretie a udržanie čerstvosti , lebo pri prvom testovaní som balíček bez mihnutia oka potrhala , oriešky a brusnice zjedla takže ani vlastne nebolo čo opätovne uzatvárať.

    Keďže ste nám umožnili toto testovanie ja som umožnila môjmu manželovi nezdravo zdravú trošku drahšiu večeru . O čom je reč? O Masle GHEE bezvodnom mliečnom tuku . Ja som teda žiaden recept nehľadala ani nevymýšľala. Muž zapýtal neskoro večer fašírky, tak reku upečiem ich na ghhe aj keď je drahé toto bolo zadarmo, no nedoprajem mu?! Super sa na ňom smažilo a zanechalo vo mne aspoň pocit , že snáď nezabíjam manžela cholesterolom. Ako povedal muž bola to mňamka a však zdalo sa mu, že maslo zmenilo chuť fašírky .Tak , že mi to odporúča na budúce použiť niekde inde.

    Vyskúšali sme aj BALEA SUCHÝ ŠAMPÓN NA VLASY. Nič podobné som nikdy neskúšala aj keď je to už dosť dlho na trhu. Nedám dopustiť na čerstvo umyté vlasy. Ale samozrejme nie vždy sa stíha  a aj keď ja mám vlasy ryšavé a šampón zanecháva aj farbiace pigmenty čo by som pre vás neskúsila. Na rozdiel od manžela ktorý si dal biely uterák na krk a potom ho striekal tesne nad hlavou , ja som návod dodržala. Musím povedať ,že ma prekvapil výsledok a to v dobrom. Takže ako alternatívu schvaľujem ale na stále používanie určite nie, aj pre to, že je to predsa len nádoba pod tlakom plna ,,chémie,, a ak chcete vlasy poriadne prestriekať tak toho teda musíte dosť vystriekať a mne sa to už zdalo trocha moc pre pľúca.

    Náš posledný testovaný výrobok bol SUN DANCE OPALOVACÍ KRÉM PRE DETI vyskúšal synček aj ja a sme spokojný príjemná vôňa , dobre roztierateľný , jediné čo by som vytkla je zbytočne veľké balenie. Chápem že pre väčšie rodinky lepšie väčšie no my isto nespotrebujeme. Dátum spotreby má síce ešte dva roky no tiež si myslím , že každý výrobok po takých 12m stráca aj svoju účinnosť. Možno by sa ho oplatilo vyskúšať ak Boh dá v tom roku 2018 či nezmení konzistenciu, farbu či vôňu. Inak ho odporúčam ,nášmu malému sa veľmi páčil veselý obal s ktorým sa hral a ja som ho zatiaľ mohla krémovať.

    Testovanie bolo super! Páčilo sa nám celej rodine a už sa nevieme dočkať na ďalšie príležitosti.