slavuska237
29. dec 2021
104 

Zem máme len jednu 🌎

Chcela som to už  niekoľkokrát vzdať. No myslím si, že môj článok si tiež zaslúži byť videný. Preto vopred ďakujem, že ho niekto z nudy, aj keď vás možno nudí už teraz, nenahlási... 💬

Nie nerobím si srandu! 🙈🤣 Od 19.12. prešlo 10 dní a takmer toľkokrát som sa snažila nahrať tento článok. Dokonca mi dal aj 🐎 prázdniny..

A nie, nemyslím si, že mi zmenou farby vlasov odišiel aj technický typ môjho mozgu. 🧠

Jednoducho sa niekto asi nudil...

Preto budem stručná. 

10 produktov = 10x super 

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Ďakujem, dovidenia!!!

Ale čo ste?! 🤣🥰 To by som vám nespravila.

O čosi viac si uvedomujem, že to takto nejde večne. Nepatrím ku eko - bio- raw maniakom, no v každej oblasti si viem nájsť niečo, čo ma baví, teší a v čom vidím zmysel.

Tak je to aj s recykláciou a eko zmýšľaním. Sme 5-členná rodina. Každý má svoje potreby- teraz píšem najmä o drogérii. Ja potrebujem cca 4 prípravky len na vlasy. Plus dva na telo. Deti potrebujú cca 3 a manžel, aj keď by mu pochopiteľne stačil jeden, 🙈❤ ich tiež má cca 3. Ak nám dôjdu každému tieto prípravky, máame tu jeden kôš plastu. 

Musím povedať, že tuhú drogériu sme kupovali už skôr. No ako každá novinka na trhu, stálo nás to kopec peňazí a nebolo to „to práve orechové". No uznajte, že šampón by mal aj peniť! 🧼

Všetky produkty prešli kompletným, detailným  používaním. V prípadne prípravku alverde man 4 v 1 by som to nazvala priam záťažový test. Manžel ho testoval veľmi intenzívne a bol taký nadšený, že mi stále vypisoval aký je úžasný, citujem: „Napíš tam: Cítim sa ako znovuzrodený." On si napríklad nevšimol vec, ktorá mňa ako prvá trochu zneistlila a celú dobu som rozmýšľala, ako by sa to dalo vyriešiť.  

🚫Je to vec, ktorú označujem ako nevýhodu a jediné mínus. 

🏷Ak máte tuhých prostriedkov viac, neviete čo je čo. Na samotných prostriedkoch sa to nepíše a nejak extrémne nie sú rozlíšené. Predpokladám, že ho nemienite dávať stále späť do krabičky.

📍Ocenila by som preto buď dierku na prevlečenie šnúrky so štítkom, kde si sami dopíšete, čo je to alebo čie je to. Alebo je potrebný organizér ako napr na korenie, kde si priehradku označite a prípravok odložíte. 

👃Ak milujete vône, siahnite po tuhom masle s granatovým jablkom alebo tuhom sprcháči s rovnakou vôňou.  

💇‍♀️Ak chcete potešiť svoje vlasy, peňaženku aj prírodu, ušetriť miesto, šampón alverde s pomarančom je prvý, čo naozaj penil! Mandľová maska na vlasy to už len dotiahla do konca. 

👶Pri malých miminkách odporúčam siahnuť po jemnom prípravku babylove natur 2 v jednom na umývanie a hydratovať maslom rovnakej značky. Vôňa nie je dráždivá, nezabúdajte tiež na to, že je vhodný naozaj pre miminká. Tak do 2 rokov. Pre staršie dieťa už šampón mierne nepostačuje. 

👨‍🦲Citlivú pokožku tváre jednoducho umyjete s pripravkom Balea s obsahom konope, ktorý nedráždi a nevysušuje ani problematickú pleť. 

🤲Mydielka na ruky nesmú chýbať v žiadnej domácnosti, preto ho neváhajte kombinovať s tuhým krémom na ruky s výťažkom z rakytnika, ktorý padne akurát do dlane aj do kabelky.  

👀A na záver prípravok alverde Men 4v 1 znovuzrodí vášho muža každý deň.

#test_dm33 #recenzia

Link na tieto produkuty: 

#skusenosti_dm_tuha_kozmetika

Začni písať komentár...

Odošli