1 / 1

    Neexistuju nejake extrakty volne dostupne, nepr. v cukrar.pomockach? Matovu chut plnky by som mozno skusila pridanim par kvapiek matoveho sirupu....

    15. feb 2017

    Ja sa bojím na Tom recepte čokoľvek zmeniť vzhľadom k ,, náročnosti,, dosiahnuť identickú podobu 😂

    15. feb 2017

    V zahraničí predávaju mätový extrakt na Slovensku som žiadny nenašla...

    15. feb 2017

    Ja ich plnim bielou ganache + ochucovacie pasty. Dostat kupit v cukr.obchodoch. Mam doma aj mint

    15. feb 2017

    @cmulibkafif1 a cesto nijako neochucujes?
    Neviem či tu na východe niečo také zoženiem 😥

    15. feb 2017

    receptik neponúkneš ? 😂

    15. feb 2017

    @slavuska237 nie iba kakaove - kakaom, inak farbim a ochutena je len plnka. Ono ked sa "nacucnu" tak ani cesto podla mna netreba

    15. feb 2017
    15. feb 2017

    Takto vyzeraju moje krabicky

    15. feb 2017

    ty si iná žena :D
    no a teda tú plnku ochucuješ iba pastou jo? :-* si skveĺá

    15. feb 2017

    @slavuska237 robim ganache z bielej coko pomer 3:1 (coko,smotana na slah). A potom dam pastu ta to ochuti. Cokoladove robim normal z cokolady.

    15. feb 2017

    Takto nejako to vyzera

    15. feb 2017

    Osobne z vyskusaneho mam najradsej tuto znacku 🙂pekne husta a chuti ako ma...aj ked niektore su teda drahe akk vidis na foto ale zase vydrzi na dlho

    15. feb 2017