Ja sa bojím na Tom recepte čokoľvek zmeniť vzhľadom k ,, náročnosti,, dosiahnuť identickú podobu 😂
V zahraničí predávaju mätový extrakt na Slovensku som žiadny nenašla...
Ja ich plnim bielou ganache + ochucovacie pasty. Dostat kupit v cukr.obchodoch. Mam doma aj mint
@cmulibkafif1 a cesto nijako neochucujes?
Neviem či tu na východe niečo také zoženiem 😥
receptik neponúkneš ? 😂
@slavuska237 nie iba kakaove - kakaom, inak farbim a ochutena je len plnka. Ono ked sa "nacucnu" tak ani cesto podla mna netreba
Takto vyzeraju moje krabicky
ty si iná žena :D
no a teda tú plnku ochucuješ iba pastou jo? :-* si skveĺá
@slavuska237 robim ganache z bielej coko pomer 3:1 (coko,smotana na slah). A potom dam pastu ta to ochuti. Cokoladove robim normal z cokolady.
Takto nejako to vyzera
Osobne z vyskusaneho mam najradsej tuto znacku 🙂pekne husta a chuti ako ma...aj ked niektore su teda drahe akk vidis na foto ale zase vydrzi na dlho
Neexistuju nejake extrakty volne dostupne, nepr. v cukrar.pomockach? Matovu chut plnky by som mozno skusila pridanim par kvapiek matoveho sirupu....