Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    slnecnicalucna
    7. okt 2018    Čítané 266x

    Testujeme s Kvídom

    S Kvídom sme sa v našej domácnoti stretli všetci po prvýkrát, no zdá sa, že nie posledný. Sme veľmi vďační za možnoť testovať 2 hry a to konkrétne Rozprávkové divadlo (vek 3+) a Hádanky na cesty Rozprávky (vek 4+).

    Po rozbalení balíčka ma zaujalo v prvom momente hlavne farebné prevedenie. Balenie je pevné, farebne výrazné, veľmi pútavé, človek má chuť objaviť čo sa skrýva vo vnútri Po príchode dcérky zo škôlky sme začali testovanie, ju zaujali hádanky (možno kvôli jej momentálne obľubenej farbe - fialovej 🙂 )

    Recenzia: Hádanky na cesty - Rozprávky

    Obsahuje 80 hádaniek o royprávkach na 40 kartičkách kedže sú obojstranné.

    Hry tu nájdeme rôzne... Od dokresľovačiek, hľadaní predmetov až po zrátanavnie, hľadaní odlišností na obrázkoch či hlavolamy... Dcérka dychtila vždz po ďalšj karte, obrázky sú krásne prepracované, zaujímavo pôsobiace pre detské oko, nie prílož zložité, skôr motivujúce.

    Dlho nás nenechala chladnou ani druhá - žltá krabica a to Rozprávkové divadlo

    Recenzia: Rozprávkové divadlo, Princezné a rytieri

    Rozprávkové divadlo je pevní krabica obsahujúca 4 kocky (3 objekty a jeden motív príbehu), 13 rekvizít a 11 postáv, obojstranné pozadie. Postavičky, základňa ako i pozadie su prekrásne farebné pútavé, čo bude asi nosným bodom Kvído hier. Pravidlá sú veľmi jednoduché, hádže sa 4 kockami, 3 z nich ukážu čo má obsahovať hracie pole, resp o čom bude roprávka a jedna akčná kocka ktorá určí nosne slovo rozprávky (napríklad letieť, behať a pod.)

    Na zelenú základňu si následne umietnime postavičky podľa kocky a úlohou je prerozprávať rozprávku podľa ľubovôle. Bola som veľmi prekvapená ako to zaujalo mojú 4 ročnú dcérku, ako vedela vystavať rozprávkový príbeh , dokonca nás nechcela pustiť aby sme niečo vymysleli my 🙂  Krásna hra na rozvoj fantázie, rozvoj slovnej zásoby, kreatívne myslenie. 

    Hru rozhodne odporúčam, milo prekvapila

    slnecnicalucna