slobodnabaculka
24. júl 2014

Motorečka

Ješče kdysi, keď jsem mala méne kilo v zásobárni pod rebrami a ve svých továrenských nastaveních, tak jsem se se svým prvním milencem Kolomanem vozila ráda na motorke. Bil to drsný chlap, tedy jsem lecela na takých, veru, bil to člen motorkárskeho gengu. Veľký frájer, spočátku aj romantický, to se musí uznat, napr. nosil mi jitrnice ze zábiječky, ale vykľul se z neho človek, kerý bije ženy. Jinak povedzme si teďkáj odstupem rokú pravdu, sex s ním nestál za nic, šplhal se po mne v posceli jak lykožrút a já jsem jen kukala do stropu na odratú malovku a rátala jsem malé mušky, jak kdyby mne lechtal na pate. 

No ale o tom jsem nechtela vikecávat...

Dneskáj jsem bila nakupovat ratolestám neco pod zub u nás neco v samoške. Mala jsem konflikt s nejakým vulgárnym chlapem s Kladzan, kerí se podobal na mého prvního. Začel po mne kričat, když jsem ládovala z mrazáku maso a vyfúkla jsem mu posledný kusisko. Lakťami jsem ho ostrčila od mrazáku, když se naťahúval po bravčovom mase. Najprv se nalekal, vyzáble kukal, kde takú silu  bere ženská ale o chvílu začal kričet po mne jak grobián. Vnzikla z teho mela až se pokladníčky dvíhali ze sedla a kukali dozadu na ten šturc. Po mojem chladivém pohlede mne počastuval, že jsem nenažraná mašina, o kerú by ani bicykel neoprel, načož jsem mu odpapulovala, že ic do háje aj ze svím bicyklem, co tu machruješ, hatraplán máš ojetý v garáži tak chodzíš hrzavým bicyklem, o mne se perou chlapi, kerí mají porádne naleščené delá, motorky - Harleyky. Když budeš mat Harleyku, tak po tem skús neco o mne opírat, já jsem porádna vazba, mne bys na bicykli neunes! Nakonec jsem mu to posledné masisko pleskla do koše, nech se napase, náááá, nechtela jsem vivolat konflikt, ale jak mi tam pchál hlavu do víhledu, tak jsem procitla, nech se aj on nají, vždyť jsme všechni jenom lidi. Aj taký lump potrebuje trovit. 

No ale o tom som nechtela...

Náááá a teďkáj jsem vlasne zabudla o čém jsem chtela psát... no nic musím se jít najest, uš mi to veru nemyslí....

žena... ty máš taký dar písma, že by ho bolo škoda nevyužiť... píš, píš, píš 😀
si človek, ktorý dáva do života len to pozitívne, ďakujem, veľmi si to vážim ♥♥♥

24. júl 2014

😀 😀 😀 😀

24. júl 2014

Zeny, Ty si šupa :D:D

24. júl 2014

Predpokladam, ze si len jedna Žena :D

24. júl 2014

šplhal se po mne v posceli jak lykožrút 😀

24. júl 2014

😀 😀 😀

24. júl 2014

A kedy dokoncis?uz si dojedla? 😀

24. júl 2014

Nááá, aš teďkáj jsem se nadlábla, prominte mi. Tak jaký ste mali den? Nezasekli ste se v turnikete v nákupním centre? Mne se to raz stalo v Drogérii, nejhorší bilo, že to nešlo ani ven ani dnu a to jsem chtela jenom mololapky do bytu. No úmorná záležitost.

24. júl 2014

@slobodnabaculka aký deň? sikala som celý deň, bo som čítala tvoje príspevky 😀 zatiaľ ale klop klop dnes mi necvrklo 😀

24. júl 2014

kde Ty na to chodíš? 😀 😀 😀 zomrem z Teba, slzy mi tečú ako sa rehocem, perfektné, len tak ďalej, súhlasím so všetkým čo napísala @10zabka 🙂

24. júl 2014

@mirfa Nááá mojenko, vidzíš a ješče pred prá mesácmi bilo šecko jinak. Bila jsem osamelá s mojima hašterivými ratolescáma. Jedziná má útecha bilo jedlo a jen to do mne propadalo. Notbuk jsem mala zasedaný prachem, používala jsem ho dlhou dobu ako dosku na krájení klbás. Až keď konečne do Vranova došel porádny provider a mi do neho pichli kábel, svet se zmanil aj mne. Ani jsem nevedzela jak mne tady prijmete.
Ja tu tuším schudnem aj do plavek, vždyť budem písat jak najatá, ani se nastihnu nadlábnut.

24. júl 2014

@slobodnabaculka 😀 bohes, ja mrem 😀 som ako retardovaná teraz...plujem do počítača 😀 ešteže bývam v dome 😀 a teraz máš chlapa, už nejsi osamelá? 😀 - či si myslela notebúk? 😀
@mirfa 😀

24. júl 2014
24. júl 2014

@simik22 No nekdy sama nevím či jsem uš žena. Jak zdrhnul ten posledný a zebral nohy na pleca, musela jsem se naučit aj na cirkulárke sekat, drevo piluvat ručne, opravovat splachuvač, zatlkat laty na okna, napájat káble, menit žárovky...
Nejhorší to vyzneje, když volám na sociálku. Tam teda trochu zvýšim ždy hlas, aby se mne báli a když se prectavím:
"Dobrý den tu Maryandžela... "
...tak mi paní skočí do rečí a poví mi
"Počkajte mi chvílu na linke pán Marián Džela"
...náááá a tedy se cicím s tým mobilem na uchu v tričku s motívem Ramba uš skutečne jak chlap. A uznaj to, ješče aj hlasisko mám nekdy hromový. Ale treba mat, alespon vybavím čecko aj za chlapa. Robila jsem jinak dva roky v kameňolome žeriavníčku, tak zase vlohy mám na to... musíme bit silné ženy, když chceme to nejlepší pro naše ratolesci.

24. júl 2014

@slobodnabaculka hlavne veľa píš, drahoušku, takýchto článočkov kľudne aj desať by som si denne prečítala 😀 😀

24. júl 2014

@tigrica182 Díky, drahá, dostala som sa k tomu aj s jedným "L" 😀.
@slobodnabaculka No jakože najvác zas a takto pekne pred spaním 😀. Ale zaujíma ma jedna vec. Prečo do tej záhoračtiny montuješ tolko češtiny? Dnes mi to vŕtalo v hlave, tak reku asi budeš Češka odsťahovaná na Záhorí..ale si z Vranova, tak som jako v pomykove proč tá čeština 🙂.

25. júl 2014

@svetllana prepac, ja som ta chcela pofesit

25. júl 2014

@svetllana drahá šak je ze Skalice a tu človek nevie, či vyprávjajú alebo mluvia 😀

25. júl 2014

@svetllana To víš moja, já jsem kozmopolitka, za ten krátky vek bila uš aj v Irsku, kde jsem okná umývala ve výškach na ploščinách, ale z dúvodu bezpečnosti ostatných pracovníku na ploščine mne preradzili do Škotska oberat ríbizle, ale tí jsem zas vác podupala, jak nasbírala, tak jsem šla robit do Plzni, kde jsem montuvala televízore, ale tam zase potrecila plno súčastek a bila jsem častokrát hladná počas nočnej zmeny, tak jsem šla naspak do Skalice, kde jsem se spoznala s mím manželem, kerí mne chtel jen pro sebe, tak žárlil, aš mne bil. Tak jsem mu dala kopačky a nastal čas stehuvat se do lepčího na východ, kde bili prostrannejší byty pro nás za lepčí cenu a tak jsem tu a plaším divú zver.

25. júl 2014

@tigrica182 Potešila 😉
@piacere No já vím práveže, šak som nejaká Záhoráčka 😀. Ale toť súdružka používa vyslovene české výrazy, keré jaksi nepatrá tak úplne do tohto nárečá..jedine, že by byla seknútá s Čechounama, prípadne by mala zálubu v jazyce českém 😀 😀

@slobodnabaculka Tak ty si iný výletník, skúseností na rozdávaní..fajn, keby neco, vim, kde mám čerpat. Ale aj tak bol najlepší tvoj ťah, že si vyskočila na toho nášho koňuláka a začala jegdzit ve velkém, lebo takúto šlehu sme tu potrebovali 😉 😀.

25. júl 2014

@tigrica182 Alebo to nebol preklep a malo to byť pofešiť? Jakože svetllana s dvomi L je na hovno, tak si tam uderila jedno a včul sem pjeknejší? 😀 Tuto človek nikdy neví a zvlášť medzi komentármi tejto baculdy 😀.

25. júl 2014

@svetllana aj tak si myslím, že je to chlap 😀

25. júl 2014

@piacere Pravdu? Tiež čakám jedného dňa nejaké šokujúce odhalenie 😀. Neviem presne akého druhu, ale niečo cítim v kosťách 😀.

25. júl 2014

@svetllana som na mobile, takze obcas to tam bachce co chce 😉

25. júl 2014

žena, si svetová 🙂

25. júl 2014

@svetllana ja tiež čakám nejaké prekvápko, len dúfam, že bude príjemné 🙂

25. júl 2014

@mirfa @piacere @svetlana
ja tipujem niekoho z RND a zena to zrovna nebude 😉

29. júl 2014

@slobodnabaculka
my nic, my sme len muchy 😀

29. júl 2014

Ja mám aj muchy ráda, moja. Nechápem jak se múže nekto pozerat na to jak trpia na mucholapke. To je uš na nahlásení Slobode zvírat.
Jáááj, težký víkend jsem mala, jsem celá doodíraná veru, uš by jsem napsala další kúsek, jenom nemúžu. Jsem doriadená, jak kdyby jsem v bani robila. Bila jsem s deckáma na kupalisku a trochu jsem to prehnála tobogánem a zasekla jsem se v nem. Náááá vidzíte jak to chodzí...
Ješče si aj múj starý zabudol príčesek u mne doma, když bol decká kukat, atrapa jedna, uš by se mohl aj vitracit z mého života, furt mi neco naloví v ledničce a odejede, ale zase nekcu mu decká odepírat.

29. júl 2014

@slobodnabaculka ... dneskáj jsem uvažuvala nad tým, co s tím príčeskem. Kredit se mi mínat nekce. Co tak ho využit na mop a netepuvat s ním podlahu... bude melírovaný, potom mu ho vrácim??? Dobrý nápad? Jsem na neho zlá, že? Ale když mi požrál z ledničce moje oblíbené udené kridílka, tak si ani nic nezaslúži.

29. júl 2014

Začni písať komentár...

Odošli