1 / 1

    Presne toto sme si dnes s mm hovorili, že takéto malé deti máme len raz, že nám to raz aj chýbať bude. 😀

    8. sep 2018

    Krásne napísané! Presne toto si aj ja hovorím 🙂 boli síce aj myšlienky, vrátiť sa do práce...ale,keď som sa pozrela na toho môjho malého chlapa v postielke, povedala som si, že tak ako s jeho sestrou, tak aj s ním, budem kým to bude možné 🙂 deti sú ozaj malé len raz a potrebujú najviac mamu! Pekný večer želám.

    8. sep 2018

    Ja sucham nohy za sebou po celom tyzdni tiez a to som na materskej 😂

    8. sep 2018

    @taya4 nam to uz chybalo :D mame 10 a 7 rocne dcery, a teraz sme volako zistili ze uz to bolo davno co boli babatka, tak ze treba dalsie, a tak som v piatom mesiaci ❤️

    8. sep 2018

    Teda ja musím povedať keď vidím tehotné ženy a ženy s malými babatkami že fu, ale som rada že to mám za sebou 😀. Naši majú 4 a 7, a už je to paradicka. Ako bábätka boli náročné, ja chronicky nevyspata.

    8. sep 2018

    @liv1 Presne ako vravis. Velmi som sa tesila do prace a maly do skolky. Je to perfektne, nic lepsie som nemohla urobit.
    Babatko nikdy viac😂🤣

    8. sep 2018

    Ja už som tiež rada, že mám 9 a 6 ročné slecny, aj keď bábätka sú tie najuzasnejsie stvorenia na svete, ale už len sa pohrať s cudzími, svoje už asi nie....

    8. sep 2018

    @liv1 presne ako vravis, mne sa moj rok a pol rocny budi stale, sice uz len 2-3x za noc. bolo aj 5-7x lebo kakal vela a casto a zuby sli a nakoniec alergia na bkm to bola. ja uz snivam o tom, ze raz sa nebude budit vobec a budem spaaat,lebo som uz nevyspata chronicky. a par noci myslimm tym asi 8! bolo super, ze hore len raz a to tolko energie som mala ako nikdy.

    9. sep 2018

    Aj ja som si to hovorila a utieklo to ako voda...od októbra budem zarezávať v práci najbližších cca 30 rokov 😂

    9. sep 2018