Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    smilegirl182
    11. okt 2017    Čítané 128x

    Testovačka La Roche-Posay

    Milé dámy, ženy, mamky a babky

    Dovoľte mi aby som sa s vami podelila o moju recenziu na značku La Roche-Posay.

    Vedeli ste, že laboratóriá La Roche-Posay vytvorili LIPIKAR pred 25 rokmi? Tento rad telových prípravkov pre suchú kožu preukázal medzi dospelými i deťmi svoju účinnosť v rade klinických štúdií a získal na trhu zvláčňujúcich prípravkov vedúce postavenie. Ja som to nevedela, popravde myslela som si, že je to oveľa mladšia značka.A veru dobre, že som na ňu natrafila a dostala sa mi do rúk, resp.mi spadla z neba.

    Testovala som sprchový gél je upokojujúci a ochranný, a telové mlieko, ktoré je ochranné, hydratačné a pleti dodá upokojenie až na 48 hodín.

    A ako som spokojná?

    Sprchový gél je naozaj hydratačný až tak, že môj pocit po osprchovaní bol, že nepotrebujem ani telové mlieko. Krásne pení takže stačilo ho naozaj veľmi máličko. 

    Testovala som ho aj po práci vonku, kde som bola viac špinavá napr. po kosení trávy - mala som zelené nohy - a uspel.

    Ďalej, čo sa mi naozaj veľmi páčilo, že je bez parabénov a bez mydla, preto sa môže používať aj na intímnu hygienu. Umývam s ním aj svoje detičky a čo sa mi tiež ráta je to, že je vhodný aj na vlasy. Krásne vonia a na tú jeho vôňu som si nesmierne rýchlo zvykla, ak si privoniam k detským vláskom aj o dva dni stále ta vôňa a hebkosť tam je.

    Telové mlieko sme taktiež použivali všetci ja manžel a deti. Je hydratačný a čo bolo pre mňa naozaj super je to, že som sa mohla nakrémovať aj počas dňa keď som sa niekam ponáhľala a nebola moja pleť mastná. Ale suchá pleť sa vypla, nebola suchá, bola lesklá a naozaj príjemne tak decentne voňavá. Mala som veľmi suchú pokožku a skúšala som veľa krémov no tento mi naozaj sadol. Pleť je krajšia a veselšia.

    Jedná vec, ktorá sa mi nesplnila je to, že sprchový gél mi nepomohol na pokožku hlavy, ktorú mám veľmi suchú a používam šampóny na lesk.

    Cena kozmetiky nie je najlacnejšia, ale určite nieje z tých najvyšších. Ak vás naozaj trápi suchá pokožka, bez hydratácie a vypnutia, a hľadáte kozmetiku na denné používanie pre celú svoju rodinu, tak tieto 2 výrobky splnia vaše požiadavky.

    Ja vám túto kozmetiku odporúčam, ak sa mi minie môj skúšobný balíček, tak si ho kúpim a zaradím medzi obľúbené výrobky.

    Taak a su dalsie 2 tyzdne testovania uzasnej kozmetiky za mnou,kozmetika La Roche -Posay je fantasticka,rychlo som si zvykla na jej prijemnu vonu ked vyberam deti zo sprchy...a vcera som sa prichytila ze podvedome ovoniavam dcerinu hlavku plnu vone po sprchovacom gely...mnam👣👣👍,a telove mlieko je taktiez top...;)
    Uz sa tesim kedy Vam vsetko rozpisem v clanku v konecnej recenzii a ukazem fotky;)
    #test_larocheposay
    #konik_testuje

    smilegirl182
    Správa bola zmenená    4. sep 2017    

    Dnes dosiel testovaci balicek La Roche-Posay naozaj sa tesim na testovanie a uz sa tesim ked vecer vyvonam deti s niecim novym;)
    Dakujem
    Onedho pribudne aj recenzia
    #konik_testuje